(video) Băieții din Camera 107 revin cu un nou clip care te va scoate cu siguranță din casă

993494_907828692580093_8875361525883344026_n
Foto: PC: Facebook/Camera 107

Energici și cu o mare de vise în față, cei șase tineri din Camera 107 a căminului Universității de Muzică din București vin să impresioneze din nou publicul de acasă, de această dată însă cu un videoclip care vine să ne desprindă de monitorul calculatorului și alte gadgeturi și să ne convingă că: „E frumos timpul afară!”.

După ce au ridicat publicul de la Tipografia 5 în picioare, băieții din Camera 107 au prins mai mult curaj și au hotărât ca, odată cu soarele de mai, să apară și primul lor videoclip.

Într-o seară de iarnă, în compania câtorva prieteni, printre care și dirijorul Chișinău Youth Orchestra – Andriano Marian, a fost propusă ideea creării unui videoclip la una din cele mai de succes piese ale trupei: „E frumos timpul afară”. Ulterior, băieții au început o colaborare cu Red Glass Media, cel care le-a regizat clipul fiind Vasile Cuculescu și Vitalie Oftici.

Echipa de filmare a fost organizată în câteva zile, majoritatea actorilor fiind prieteni apropiați sau colegi ai băieților, iar pe lângă filmări, nu au lipsit nici momentele memorabile, când se cânta până dimineața și se coceau cartofii pe rug.

https://www.youtube.com/watch?v=xRQVMp59m2c

Întrebați de un eventual concert la Chișinău, băieții afirmă că încă nu au stabilit o dată concretă, însă își doresc să revină cât de curând posibil.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente