(video) Alegeri Locale: Monica Babuc este candidatul PDM pentru Primăria Chișinău

Babuc
Foto: PC: Captură video

Monica Babuc, ministrul Culturii al Republicii Moldova, este candidatul Partidului Democrat la funcția de Primar general al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă.

„Este un candidat cu care ne mândrim și care a demonstrat capacități extraordinare de lider și profesionale, atât în cadrul organizației municipale de partid, cât și în calitate de ministru al Culturii”, a declarat președintele OT Chișinău al PDM, Pavel Filip.

Monica Babuc a declarat că este onorată de decizia colegilor de partid. „Sigur că dincolo de onoarea pe care o resimt, îmi dau seama foarte bine de responsabilitatea pe care o are persoana care candidează la această funcție. Capitala unei țări este nava amiral a unei țări și a unui popor, iar modul în care este condusă această navă, determină într-o manieră absolut hotărâtoare modurile în care se desfășoară lucrurile în această țară”, a menționat Babuc.

„Sunt chișinăuiană, practic, de o viață, după ce am părăsit băncile școlare din satul meu natal și am venit la facultate. Toată viața mea s-a construit în acest oraș. Tot ce a însemnat succesul din cariera mea profesională, formarea familiei mele și amintirile frumoase sunt legate de Chișinău. Vom încerca să dăm locuitorilor orașului sentimentul de încredere că în Chișinău se poate trăi altfel, se poate simți în acest oraș așa cum se întâmplă în alte capitale europene, confortabile pentru viața cetățenilor, care au o intensă viață socială și culturală. Vom încerca să demonstrăm că suntem o echipă care poate să-și pună obiective frumoase în acestă campanie”, a conchis Monica Babuc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente