Playlist săptămânal – Muzică nouă pentru geek-ul din tine

geek
Foto: PC: ageekyworld.com

Întrucât în această miercuri are loc unul dintre cele mai mari evenimente din IT în Moldova, ți-am pregătit un playlist care va inspira geek-ul din tine.

Potrivit Urban Dico, „geek” este un termen din jargonul specialiștilor IT, ce înseamnă o persoană dandanneobișnuită sau ciudată, în special una care pare să fie obsedată de unul sau mai multe lucruri, incluzând cele legate de intelectualitate, electronică, jocuri, etc. Echipa #diez l-a rugat pe unul dintre cei mai promițători web-developeri să ofere câteva piese din playlistul său obișnuit. Dan Croitoru, alis Dan Tailor, a pregătit 7 piese care ar putea inspira orice angajat din domeniul IT. „Să începem cu faptul că eu nu prea îmi imaginez o zi din viata mea fără să ascult ceva muzică. Iată de ce aceasta a devenit o tradiție, o „normă” pentru mine în timp ce scriu cod. Am selectat câteva trupe care contribuie la norma mea zilnică de muzică, în special în procesul scrierii codurilor și în rezolvarea problemelor de programare”, explică Dan.

 

#1. Luni: Dan Deacon – Learning To Relax

 

 

#2. Marți: TV On The Radio – Happy Idiot

 

 

#3. Miercuri: Badbadnotgood – Can’t Leave The Night

 

 

#4. Joi: Daisuke Tanabe – Deer Drop Forest

 

 

#5. Vineri: Lovely Allen – Holy Fuck

 

 

#6. Sâmbătă: Portugal. The Man – Sleep Forever

 

 

#7. Duminică: Royal Blood – Little Monster

 

 

Ești invitat și la petrecerea Little Friday din această joi, 30 aprilie, la Barul „Spălătorie”, unde Dan va pune muzica pe care o ascultă de obicei.

Dan și echipa #diez îți dorește audiție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente