6 recomandări de evenimente pentru miercuri, 22 aprilie

large (2)
Foto: PC: weheartit.com

Și afară e mai cald când avem unde merge. Noi vă îndemnăm să vă petreceți ziua interesant la unul din evenimentele recomandate pentru această zi de miercuri.

#1. Public Lecture: Propaganda and manipulations: how does it work?

event 7

Sunteți invitați să participați la lecția publică „Propagandă și Manipulare: cum funcționează?”, care va avea loc la Biblioteca Centrală a BM „B.P. Hașdeu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 148, pe 22 aprilie 2015, la ora 17:00. Lecția publică va fi susținută în limba engleză. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#2. Concert de caritate în susţinerea radiojurnalistului Dumitru Rotaru

event 5Pentru susținerea radiojurnalistului Dumitru Rotaru, aflat în grea suferință, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va avea loc un concert de caritate cu genericul „Fii bun – împlinește un vis”. Concertul începe la ora 18:00. Accesați pagina de Facebook pentru detalii.

 

#3. Tenis cu moldovenii – proiecție de film 

event 1

La Zpațiu (Casa Zemstvei Guberniale) str. Șciusev 103, va avea loc proiecția filmului „Tenis cu moldovenii”. Evenimentul începe la ora 18:00. Detalii găsiți pe Facebook.

 

#4. Rolul mamei în alimentația familiei moderne – seminar cu Maria Marian

event 2

Vino de la ora 19:00 la Centrul de conferințe Summit Events în Sala Roşie să prinzi o doză bună de idei sănătoase şi deprinderi culinare înţelepte, alături de Maria Marian și invitații ei – Galina Tomaş – medic și specialist în nutriție şi Tamara Ţurcanu – medic pediatru cu experiență de peste 35 de ani în domeniu. Pentru detalii despre eveniment puteți accesa pagina de Facebook.

 

#5. Offline #6 – Drepturile omului şi modul în care sunt reflectate de mass-media

event 3

Începând cu ora 19.00, la Tucano Coffee Brasil, Centrul Tânărului Jurnalist organizează un alt offline ce va avea drept tematică modul în care sunt reflectate şi relatate drepturile omului de către mass-media şi prin intermediul acesteia. Învitată va fi Natalia Ghilașcu, redactor-şef la discriminare.md. Intră pe pagina de Facebook pentru mai multe detalii.

 

#6. IQuiz[RU]-153 

event 4

Nici o zi de miercuri fără quiz. Ia-ți prietenii și vino la Pizza Celentano (Mircea cel Bătrân 4/6) începând cu ora 20:00. Pentru detalii, intră pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente