Echipa „Hai la Drum” lansează campania: „Îmi cer scuze de parcare!”

unnamed
Foto: PC: hailadrum.eu

În ajunul sărbătorilor de Paște, echipa „Hai la Drum” a lansat campania „Îmi cer scuze de parcare!”, cu intenția de a îndemna șoferii să fie înțelegători atunci când cineva parchează neregulamentar și să fie deschiși spre a se ajuta reciproc.

Echipa „Hai la Drum” se preocupă de situația pe străzile Chișinăului, unde șoferii parchează neregulamentar și provoacă incomodități. Acesta este mesajul transmis de „Hai la Drum”: „Probabil vă este cunoscută situația când trebuie urgent să parcați automobilul pentru o perioadă scurtă de timp, dar loc nu există. Ce facem noi în astfel de cazuri? De obicei, parcăm mașina într-un loc unde nu ar crea impedimente celorlalți participanți la trafic sau, din păcate, parcăm astfel, încât blocăm alte automobile. Asemenea cazuri adesea provoacă conflicte sau, uneori, chiar puteți primi o amendă. Există oare o soluție pentru astfel de situații?”.

Iată că soluția propusă de „Hai la Drum” este lansarea unei campanii civice care invită șoferii capitalei ce sunt puși în situația să parcheze în locuri nepotrivite, blocând accesul altor mijloace de transport, să lase pe parbriz fluturașul în care își cer scuze și indică numărul său de telefon. Când șoferul va fi telefonat, va reveni la locul unde a parcat și va debloca mișcarea automobilelor. Fără conflicte, fără acuzații.

Dacă și Dvs sunteți de acord cu asta, atunci adresați-vă la www.hailadrum.eu ([email protected]) pentru a primi cartele speciale de vizită în format electronic, care sunt distribuite pe străzile din oraș, iar apoi lăsați-le, la timpul potrivit, pe parbrizul automobilului Dvs.

„Împreună putem face orașul nostru mai bun!”, susține echipa „Hai la drum”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente