Vedetele nu mai au voie să facă selfie la festivalurile de la Cannes

86th Annual Academy Awards – Show
Foto: Selfie realizat în timpul ceremoniei Oscar 2014

Tradiția de a realiza câte un selfie pe covorul roșu al festivalurilor de la Cannes se pare că va fi pierdută, deoarece organizatorii evenimentului sunt categoric împotriva acesteia. Ba mai mult, aceștia au interzis de a face selfie-uri atâta timp cât are loc festivalul.

În anul 2014, prezentatoarea americană Ellen Lee DeGeneres, a realizat un selfie care a devenit unul dintre cele mai virale pe rețelele sociale, întrecându-l după popularitate chiar și pe cel realizat de Barack Obama după ce a aflat că a câștigat alegerile.

 

 Léa Seydoux pe covorul roși a festivalului din Cannes 2014 PC: elle.ru
Léa Seydoux pe covorul roși a festivalului din Cannes 2014 PC: elle.ru

Cu toate acestea, organizatorul evenimentului din acest an, Thierry Fremont, a decis să pună capăt acestui obicei al starurilor. El afirmă că în momentul realizării fotografiilor, pe covorul roșu se produc ambuteiaje, care creează neplăceri atât invitaților, cât și presei.

De aceea, în acest an, vedetele vor trebui să se mulțumească doar cu pozele făcute de fotografii acreditați la eveniment, iar cei care vor încălca regulile vor fi rugați să părăsească instantaneu covorul roșu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente