(foto) Ghid practic: Cu ce purtăm tenișii în această primăvară

er
Foto: Moduri inovative de a combina tenișii cu diferite ținute

Odată cu venirea primăverii, încercăm să trecem de la cizme la ceva mult mai vaporos, ușor și comod, cum ar fi tenișii. Aceștia pot fi analizați nu doar ca o încălțăminte de rutină, ci și ca una care poate fi stilată.

Există un mit potrivit căruia tenișii trebuie purtați doar cu haine sportive. Vă propunem câteva alternative elegante, care vă vor convinge că acest tip de încălțăminte poate fi privit nu doar din perspectiva comodității, dar și din cea a feminității.

#1. Tenișii pot fi asortați cu o pereche de blugi mulați, dar, pentru a nu lăsă loc plictiselii, îți propunem să adaugi un strop de culoare printr-un sacou colorat sau un accesoriu care va împrospăta ținuta.

 

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#2. Orice femeie știe că asortarea pantofilor cu o rochie de diferite culori e un exercițiu cu grad avansat de dificultate. Astfel, în cazul în care ești într-o pană de idei, optează pentru o pereche de teniși albi.

 

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#3. De regulă, pantofii cu toc sunt o completare logică a blugilor evazați, totuși, dacă îți plac astfel de pantaloni, dar nu poți să renunți la confortul personal, încearcă să combini blugii evazați preferați cu o pereche de teniși, fie aceștia albi clasici sau de o culoare mai veselă.

 

Ghete și blugi evazați  PC: fashiony.ru
Teniși și blugi evazați PC: fashiony.ru

#4. Fustele pot fi combinate doar cu pantofi. Fals! Fustele pot fi combinate cu ce dorești tu, iar dacă mai visezi ca piciorușele tale să fie înfrumusețate cu o pereche de adidași, nu ezita. Reguli nu există, ci doar modalități extravagante de a armoniza diferite stiluri.

 

Ghete în combinație cu fustă PC: pinterest.com
Teniși în combinație cu fustă PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#5. În favoarea rochiilor voluminoase, cum ar fi cea cu flori din prima imagine, pot opta domnișoarele care doresc să ascundă unele imperfecțiuni în regiunea abdomenului și a coapselor. Nu este un tabu să combinați o rochie cu print floral sau una mulată cu o pereche de încălțăminte de tip sport. În primul rând este frumos și nu cred că mai trebuie menționată mult iubita comoditate.

 

Ghete combinate cu rochii
Teniși combinate cu rochii

Aceeași regulă poate fi aplicată și în cazul fustelor maxi. Care regulă? Fără prejudecăți!

 

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#6. Chiar dacă mica rochie neagră e culmea feminității, iar dacă aceasta mai e și un pic decoltată, atunci e și culmea sexualității, nimeni nu a interzis să o asortăm cu teniși. Combinația e de-a dreptul demențială.

 

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#7. Blugii boyfriend și tenișii sunt pur și simplu un cuplu perfect. E imposibil de găsit o combinație mai potrivită decât aceasta.

 

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#8. Rochiile în stil marin și încălțămintea sportivă de culoare albă pot fi o ținută armonioasă pentru o promenadă într-o zi însorită de primăvară sau vară.

 

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#9. O salopetă tradițională poate fi purtată în orice circumstanțe, doar că trebuie să știi cum să combini accesoriile. Dacă ieși la un picnic cu prietenii, o salopetă și o pereche de teniși nu vor fi aliații tăi de nădejde doar în domeniul stilului, dar și în cel al utilității.

 

PC: thetrendspotter.net
PC: thetrendspotter.net
Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente