Detalii cum îți poți procura bilet pentru TEDxChisinau: Crossroads

977688_594985790533485_255408372_o
Foto: PC: Facebook/TEDxChisinau

Pe 16 mai 2015, comunitatea TEDxChisinau organizează un nou eveniment cu genericul TEDxChisinau: Crossroads. Evenimentul va găzdui 12 speakeri din diverse domenii, care își vor împărtăși gândurile și ideile despre decizia pe care trebuie să o luăm la o răscruce de drum.

Locația aleasă este Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Evenimentul va începe la ora 9 dimineața, când echipa TEDx, împreună cu un grup de voluntari, va întâmpina comunitatea la o cafea și se va încheia la miez de noapte. Agenda zilei va fi publicată în următoarele zile.

Modalitatea de cumpărare:

Biletele la TEDxChisinau: Crossroads se vor vinde doar într-un singur punct – Propaganda Café. Ca să obțineți un bilet, urmați pașii enumerați mai jos:

1. Printați și completați formularul de înregistrare.

2. Prezentați-l la Propaganda Café (Chișinău, str. Șciusev 70) între orele 11:00 și 23:00.

În cazul în care nu reușiți să-l printați din timp, puteți solicita unul de la personalul localului.
Dacă planificați să procurați bilete pentru un grup de persoane – este necesară completarea formularului pentru fiecare persoană în parte.

3. Achitați taxa și obțineți biletul de acces.

Citește și interviul cu Elena Zgardan, curatorul evenimentului, în care aceasta ne-a povestit unde dispăruse TEDxChisinau, de ce a revenit şi ce ne promite echipa organizatorică pentru evenimentul din luna mai.

Tipuri de bilete

Biletele sunt de două tipuri: parter (350 lei) și balcon (250 lei). În ziua evenimentului fiecare participant își va alege individual locul dorit, în funcție de zona de acces.

Pentru oricare alte întrebări, utilizați adresa de e-mail [email protected] sau contactați organizatorii pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente