(foto) În acestă primăvară se poartă bijuterii din piele

Кожаная-бижутерия-630×400
Foto: Bijuteriile din piele − un nou trend pentru sezonul primăvară−vară 2015

Sezonul primăvară−vară 2015 vine cu noi tendințe în materie de stil, și anume bijuteriile din piele.

Sunt unele lucruri care nu se vor demoda niciodată, aici pot fi menționate: mica rochie neagră, cămașa albă și, desigur, accesoriile din piele. Se pare că în sezonul primăvară−vară 2015 bijuteriile din piele devin un must have, iar dacă te consideri o adevărată fashionistă ar trebui să deții câteva articole în garderoba personală.

Bijuteriile din piele sunt unisex, astfel pot fi purtate atât de bărbați, cât și de reprezentantele sexului frumos. Un alt avantaj este că aceste accesorii stilate pot fi combinate practic cu orice vestimentație, cu mici excepții, și nu necesită efort suplimentar în a le păstra.

#1. Brățări din piele

 

Brățări din piele
Brățări din piele

Unele case de modă propun să ne întoarcem în perioada vikingilor, adaptându-le stilul în materie de accesorii. Conform tehnologiei, pielea trebuie să fie foarte moale, astfel brățara care vă va înfrumuseța încheietura va fi foarte plăcută la atingere.

Dacă doriți să dați dovadă de cunoștințe în domeniu, vă recomandăm să achiziționați două brățări, pentru a le purta simultan, ceea ce va scoate în evidență atât culoarea, calitatea, dar și materialul din care sunt confecționate. În acest sezon sunt în vogă culorile reci precum: verde închis, albastru și cafeniu.

 

Brățări din piele
Brățări din piele

#2. Cercei din piele

Chiar dacă unii nu cunosc acest fapt, dar cerceii din piele sunt extrem de senzuali în ochii bărbaților.
În cazul în care forma acestora este alungită și ating gâtul persoanei care le poartă, ele produc o senzație extrem de plăcută.
În materie de stil, cerceii din piele se privesc perfect atât cu hainele din stil rock, cât și cu cele din stil vintage. Astfel, acestea nu vor arăta vulgar, ci vă vor permite să aveți o alură mai elegantă.

În acest sezon se recomandă să purtați cercei alungiți, care combină mai multe facturi și culori. Cele de bază fiind verde, argintiu, auriu și cafeniu.

 

Cercei din piele
Cercei din piele

#3. Colierele din piele

 

Coliere din piele
Coliere din piele

Domnișoarele care doresc un colier din piele vor trebui să aleagă între cele masive, care, de fapt, devin elementul principal într-o ținută. Acestea, fiind în regiunea feței, atrag asupra sa toată atenția, fapt care trebuie remarcat pentru a evita supraîncărcarea zonei cu alte bijuterii, cum ar fi cercei lungi.

Un alt tip de coliere sunt cele înguste și foarte gingașe, care, prin eleganța liniilor, accentuează gâtul, dar și forma feței. Puteți opta în favoarea unei simple curelușe din piele mai lungă, dar subțirică, care poate fi purtată atât la gât, cât și la încheietura mâinii.

 

PC, pinerest.com
PC: pinerest.com

#4. Alte accesorii din piele

Pielea trebuie purtată foarte precaut. Pentru a nu da în bară, îmbrăcând tot și deodată, trebuie să urmezi două reguli de bază:
#1. Să nu combini accesoriile din piele cu cele din pietre prețioase sau bijuterii din alte materiale. Încearcă să nu exagerezi. Mai bine puțin, dar cu gust.

#2. Este strict interzis să combini accesoriile din piele cu articolele vestimentare din aceeași materie. Este o combinație de prost gust, ceea ce denotă lipsa cunoștințelor în domeniu.

 

Accesorii din piele pentru sezonul primăvară−vară 2015
Accesorii din piele pentru sezonul primăvară−vară 2015
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente