„Dark Knight” va avea propria sa ediție de Sony PlayStation 4

PS4-BATMAN
Foto: Cam așa va arăta PS 4 cu dedicație lui Batman, PC: Mashable Composite

Corporația Sony a anunțat că franciza „The Dark Knight” va avea propriul său set de PlayStation 4 în ediție limitată.

Această ediție specială de PlayStation 4 va celebra lansarea ultimului joc video de acțiune din iunie – „Batman: Arkham Knight”. Placa gri de PS4 va fi decorată cu silueta lui Batman și va avea în set un controller DualSchock 4, transmit cei de la Mashable.

Consola va costa 449,99 dolari SUA și va fi acompaniată de o serie de jocuri potrivite. Coloristica plăcii amintește de ediția aniversară de PS4, când la celebrarea celor 20 de ani ai brandului au fost lansate 12.300 de console. Versiunea celor din urmă a fost vândută la prețuri exorbitante pe piețele secundare din cauza numărului limitat de dispozitive.

„Batman: Arkham Knight” este jocul final marca Rocksteady Games al trilogiei Arkham. Această serie de jocuri deja a lansat „Arkham Asylum” și „Arkham City”. Seria îl înfățișează pe Batman împotriva lui Scarecrow, Penguin și alți răufăcători, printre care se numără și misteriosul titular Cavalerul Arkham. Jocul va fi disponibil pentru PS4, Xbox One și pentru calculatoarele obișnuite pe 23 iunie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente