13 evenimente care îți vor colora ziua de duminică, 15 martie

color
Foto: Bucură-te de această zi de duminică, 15 martie, PC: wallpaperseries.com

Această zi de duminică, 15 martie, ți-a pregătit 13 evenimente uimitoare și diferite, unde tu la sigur îți vei găsi unul potrivit spiritului tău.

#1. Seminar cosmic, ora 10:00

 

cosmic

Ești așteptat să-ți beai cafeaua la noua ediție de seminar cosmic și să petreci plăcut timpul împreună cu Astroclub Moldova. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Proiectul „Vreau să-mi citești”, ediția a 2-a, ora 11:00

 

biblioteca

Ești invitat la atelierul de lectură: Pietonul deștept. Cartea Semaforul. Carte pentru învățat lecția de circulat. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#3. Târgul Hăinuțelor uitate pe raft, ora 11:00

 

copii

Vino la acest târg pentru copii, unde vor fi 12 mame care vor vinde: haine, jucării, cărţi care stau de mult pe raft şi nu sunt utilizate, chiar dacă sunt noi sau folosite. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe iTicket.

 

#4. Deschiderea VELOPOINT, ora 12:00

 

velopoint

Eveniment destinat tuturor iubitorilor de ciclism. VELOPOINT își deschide ușile pentru toți cei care vor să ne treacă pragul, să testeze bicicletele, să participe la tombolă și concursuri și să se încarce cu energie pozitivă. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#5. Human Library la Chișinău, ora 13:00

 

bibvie

 

Cititorii moldoveni sunt invitați la o serie de discuții și lecturi despre problemele femeilor rome, despre situația evreilor, cuplurilor homosexuale, vegetarianismului, persoanelor cu probleme fizice și multe altele. Cărțile voastre vor fi oamenii vii, cu experiențe ce merită povestite. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici și aici.

 

#6. Sushi party, ora 13:00

 

sushi

Ești invitat într-o călătorie culinară, tocmai în Japonia! Pentru cei îndrăgostiți de arta gusturilor, va fi organizat un master class numai bun de a descoperi secretul combinării ingredientelor pentru a obține roll-uri de sushi perfecte! Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#7. Expozitia concursului „Arcul de Triumf”, ora 13:00

 

arcul

În incinta centrului comercial Grand Hall vor fi anunțați câștigătorii concursului „Arcul de Triumf”, unde vor fi decernate premii persoanelor cu cele mai frumoase poze ce întruchipează viața urbană. Mai multe detalii despre eveniment afli pe #diez.

 

#8. Filmul „Ida”, ora 16:00

 

ida

Vino și privește filmul care a primit numeroase premii cinematografice, inclusiv și Oscarul pentru cea mai bună producție străină. Detalii despre eveniment găsești aici.

 

#9. Offline Schimb de cărți, ora 17:00

 

schimb

Dacă îți plac cărțile și oamenii frumoși, cu siguranță ai fost la un schimb de cărți sau urmează să ajungi la următorul. De ce? Pentru ca schimbul de cărți, ajuns la cea de a șasea ediție, să fie un eveniment despre cărți și oameni, deopotrivă de frumoși. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#10. DIN INIMĂ Fashion Weekend, ora 17:00

 

fashion

Vino la cea de-a doua zi a weekendului colorat, pentru a afla despre creațiile mai multor branduri autohtone. Nu uita să urmărești pe #diez noutățile despre Fashion Weekend. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#11. Atelierul „Nimeni nu are nevoie de logoul tău” cu Eugen Boico, ora 18:00

loho

Dacă ești pasionat de advertising, vino la acest atelier pentru a afla mai multe despre unul din modurile de a atrage publicul țintă al publicității – logoul. Taxa de participare este de 100 de lei și este nevoie să te înregistrezi în prealabil la acest link. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#12. Keiko Matsui la Chișinău, ora 19:00

 

keieko

O artistă naturală, sinceră şi caldă. Nu ai spune că albumele ei, 20 la număr, s-au vândut în peste un milion de exemplare la nivel mondial. Iată de ce nu rata șansa să fii parte a atmosferei magice a artistei. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#13. One Crazy Party, ora 22:00

 

razy

Vino la seara oamenilor nebuni de muzică și distracție. Tipografia 5 te așteaptă cu ușile deschise pentru a dansa sub hituri fierbinți. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

Echipa #diez îți urează un sfârșit de săptămână cât mai productiv!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente