7 evenimente care te vor scoate din casă miercuri, 11 martie

large
Foto: PC: Simply Sarah/weheartit.com

Ziua de miercuri e pentru filme, spectacole și quizuri. Iată evenimentele din Chișinău la care trebuie să mergi, dacă vrei să ai astăzi o zi de martie specială.

#1. ITCoffee #40

eveniment 1

Pentru o dimineață de discuții pe teme legate de IT și nu numai, sunteți invitați la Panna Cotta ( str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni 22) începând cu ora 9:00. Cafeaua și buna dispoziție sunt garantate. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

 

 

#2. Concert & Masterclass în muzica corală renascentistă

eveniment2

Asociația Muzical-Corală din Moldova vă invită la un masterclass în muzica renascentistă organizat în premieră în Moldova. Atelierul va fi susținut de Andrea Angelini – un maestru de talie mondială în arta corală. Evenimentul are loc la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (str. A. Mateevici 111). Detalii aflați de pe Facebook.

 

#3. Let’s discover Moldova together

eveniment 3

Voluntarii străini se reunesc să discute despre ceea ce iubesc în Moldova și să formeze împreună o altă listă cu destinații turistice moldovenești, personalizată și inspirată din experiențele lor personale. Evenimentul are loc la Advit Youth Club (str. A. Mateevici 33, of 1) începând cu ora 17:00. Vedeți detalii pe Facebook.

 

 

#4. Laboratorul de Regie ALTERNATIVE CINEMA

eveniment 2

În cadrul Laboratorului de Regie vor fi elaborate decupaje la toate scenariile care fac parte din proiectul cinematografic Omnibus. Evenimentul are loc la Biblioteca Națională (str. 31 august 1989) începând cu ora 18:00. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#5. Swedish Film Festival in Moldova

eveniment 4

Ambasada Suediei la Chișinău vă invită la cea de-a treia ediție a Festivalului Filmului Suedez. Evenimentul are loc în perioada 11-15 martie, în incinta Cinematografului „Gaudeamus”, începând cu ora 18:45. Detalii despre proiecțiile de film vedeți aici.

 

#6. HOSPICE Angelus Big Trivia Quiz Night

eveniment 5

Distracție și quiz la Gallo PUB (Str. Albisoara, 78/5) începând cu ora 19:30. Ia-ți prietenii, formează o echipă și fii parte a unei competiții interactive. Despre eveniment puteți afla și de pe Facebook.

 

#7. IQuiz[RU]-147

eveniment 6

Pentru mai mult quiz și o continuare frumoasă a serii petrecută cu prietenii, vino și la Pizza Celentano (str. Mircea cel Bătrân 4/6) de la ora 20:00. Detalii despre competiție – pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente