(foto) Descoperă cele mai vaporoase ținute din cadrul săptămânii Modei de la Milano

collage
Foto: Săptămâna Modei de la Milano ne prezintă cele mai frumoase ținute

Orice femeie trebuie să țină cont de tendințele vestimentare ale noului sezon. Modelele prezentate par a ne reîntoarce cu gândul în perioada anilor ’70, când era apreciată feminitatea, simplitatea și rafinamentul.

După ce renumitele case de modă și-au etalat creațiile și au dat tonul pentru anotimpurile ce urmează, săptămâna Modei de la Milano a luat sfârșit. De data aceasta, ea ne-a fascinat prin amploare și eleganță. De asemenea, sunt de menționat și sutele de fashioniști care au urmărit cu sufletul la gură show-urile de excepție oferite de marii couturieri.

Până când toată lumea migrează la Paris, următoarea locație a maratonului anual de prezentări, putem face o restrospectivă a celor mai vaporoase, virtuoase și memorabile ținute din acest an de la Milano.

Printre favoriții acestui sezon sunt Dominico Dolce și Stefano Gabbana, care, prin intermediul pieselor vestimentare, au plătit un tribut sentimental femeii. Inscripția Ti Volgio Benne Mamma (Te iubesc, mama) a fost aplicată aproape pe toate articolele vestimentare prezentate. Pentru a accentua și mai mult importanța mamelor în viața noastră, designerii au refuzat să apeleze la modele obișnuite. Astfel, cele care au defilat au fost fie femei însărcinate, fie cu copii în brațe.

 

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana PC: elle.ro
Versace PC: elle.ro
Versace PC: elle.ro
Roberto Cavali PC:elle.ro
Roberto Cavali PC:elle.ro
Jil Sander PC: elle.ro
Jil Sander PC: elle.ro
Marni PC: elle.ro
Marni PC: elle.ro
Moschino PC: elle.ro
Moschino PC: elle.ro
MSGM PC: elle.ro
MSGM PC: elle.ro
Prada PC: elle.ro
Prada PC: elle.ro
Emilio Pucci PC: elle.ro
Emilio Pucci PC: elle.ro
Gucci PC: elle.ro
Gucci PC: elle.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente