MIEF (Moldovan International Education Fair) revine în primăvară la Chișinău. Cel mai mare târg de universități din Moldova este la cea de-a doua ediție, iar tinerii vor putea călca pragul evenimentului pe 20 și 21 martie, la „Moldexpo”.

Începând din 17 februarie, tinerii se pot înscrie pentru cea de-a doua ediție MIEF.

Formularul de înregistrare poate fi găsit pe site-ul www.mief.md. Ediția din acest an le propune tinerilor din Moldova un indicator pentru planurile de viitor, indiferent dacă se gândesc la un program de licență sau de master. Toți cei interesați să participe, sunt invitați să completeze formularul de înscriere și vor rămâne, astfel, permanent la curent cu toate informațiile referitoare la programul și activitățile din cadrul evenimentului.

Mai multe detalii vedeți pe Facebook: MIEF 2015.

 

MIEF 2015

MIEF 2015

Mai mult decât atât, înscrierea online permite rezervarea unui loc la sesiunile de workshopuri organizate în cadrul târgului.

Care ar fi principalele motive pentru care un tânăr ar trebui să participe la MIEF?

În primul rând, târgul își propune de fiecare dată să aducă în atenția participanților cea mai variată gamă de oferte din domeniul educației. De la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume și până la școli de limbi străine sau asociații studențești, MIEF poate oferi o imagine de ansamblu asupra oportunităților educaționale și de dezvoltare personală de care pot beneficia participanții.

În cele două zile ale târgului, 20 și 21 martie, la Moldexpo, vizitatorii vor putea interacționa cu expozanții și vor putea afla direct de la ei amănunte despre programele de studii disponibile, alături de informații utile care le pot ușura procesul de aplicare la universitatea dorită. Detalii despre taxe de școlarizare sau modalități de finanțare, informații despre cursuri și profesori,  toate vor fi disponibile la MIEF.

Mai mult chiar, în cazul în care participanții la eveniment își doresc să aplice pentru un program de studiu și nu sunt hotărâți ce vor să studieze sau au nevoie de mai multe informații, pot discuta cu unul dintre consilierii educaționali prezenți în cadrul târgului.

Și la această ediție EDMUNDO și UNIVERSALIO vor oferi consiliere gratuită tuturor celor interesați de studii în străinătate.

Pentru a participa la eveniment, este necesară înscrierea pe www.mief.md.