10 idei de evenimente pentru marți, 27 ianuarie

IMG_5679
Foto: Cum să petreci ziua de marți, 27 ianuarie, PC: jwarstyle.com

Marți va fi o zi plină de evenimente cognitive, curioase și de suflet. #diez îți urează o marți cât mai liniștită și eficientă.

#1. Curs deschis de Project Management, ora 09:00

 

curs

La sfârşitul acestui modul, participanţii vor deţine o serie de instrumente şi tehnici menite să ghideze managerul de proiect în atingerea parametrilor esenţiali ai oricărui proiect: calitate, timp şi cost. Pentru mai multe detalii despre şi înscrieri, accesează evenimentul pe Facebook.

 

#2. Poduri de Dor spre sufletul meu, ora 14:00

 

diana

Clubul „Impresii din viaţă şi cărţi” te invită la o discuţie cu Diana Zlatan-Ciugureanu, Preşedinta Asociaţiei Cultural-Creştine „Poduri de Dor”, poetă şi cantautoare. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#3. Workshop: Cum să evităm situațiile de conflict în Familie?, ora 16:00

 

conflict

Eşti invitat la Biblioteca Academiei de Științe a Moldovei (str. Academiei 5 A), pentru a participa la workshopul „Cum să evităm situațiile de conflict în Familie?”, eveniment destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-28 de ani. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. Atelier Handmade, ora 17:00

 

tucano

Eşti invitat la un atelier handmade, unde vei confecţiona jucării din ciorapi. Participarea la eveniment costă 50 de lei. Pentru a afla care este preţul materiale, vizitează pagina de Facebook a evenimentului.

 

#5. Caravana filmelor documentare Iaşi – Cernăuţi – Chişinău, ora 17:00

 

odeon

Acest eveniment face parte din seria de evenimente culturale prin care studioul regional de televiziune TVR Iaşi îşi marchează cei 23 de ani de activitate. Programul evenimentului îl găseşti aici.

 

#6. Paddington, ora 17:30

 

Paddington este povestea amuzantă a unui ursuleţ venit din îndepărtata junglă peruvienă tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Singur şi părăsit în gara din Paddington, ursulețul vorbitor realizează că e posibil ca viaţa în marele oraş să nu fie aşa cum şi-a imaginat. Temerile îi sunt spulberate în clipa în care face cunoştinţă cu familia Brown. Orarul comediei de familie îl poți vedea aici.

 

#7. De ziua lui Mozart, ora 18:00

 

mozart

Ești invitat să celebrezi ziua marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart. Concertul va avea loc în Sala cu Orgă. Mai multe detalii despre programul acetsuia vei găsi pe pagina iTicket.

 

#8. Sedința Top Toastmasters Club, ora 19:00

 

topclub

În cadrul fiecărei ședințe este ales cel mai bun orator dintre participanții serii. Detalii despre eveniment găsești aici.

 

#9. IQuiz[RO]-115, ora 19:30

 

iquiz

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor. Mai multe detalii afli aici.

 

#10. EN Quiz 24, ora 20:00

 

enq

Jocul va consta din 5 runde, fiecare având câte 12 de întrebări. Va câștiga echipa, care va eav cele mai multe puncte. Mai multe detalii vezi aici.

 

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente