Procesul de aderare la Forumul Absolvenților Reveniți Acasă a fost deschis

10409266_757108751049477_3549059111926520952_n
Foto: FAR la Gala Studenților Originari din Moldova PC: Facebook/FAR - Forumul Absolvenților Reveniți

Tinerii moldoveni care au revenit acasă după finalizarea studiilor peste hotarele țării sunt îndemnați să adere la Forumul Absolvenților Reveniți Acasă (FAR).

Forumul Absolvenților Reveniți Acasă (FAR) reprezintă o platformă de interacțiune a tinerilor reveniți în Republica Moldova, pentru a promova și valorifica capitalul intelectual obținut peste hotare. Potrivit acestora, inițiativa de creare a acestui forum nu trebuie privită ca un apel la revenire în Moldova din partea lor, ci ca o intenție de a acorda pondere și suport acțiunilor celor, care deja s-au întors acasă.

Scopul primar pe care și l-au stabilit tinerii absolvenți din FAR este crearea unei platforme care va permite cunoașterea și interacțiunea a cât mai multor absolvenți reveniți după studiile din străinătate. Totodată, FAR va fi și o pistă de lansare a unor proiecte de cel mai divers ordin, fie ele sociale, ecologice sau de dezvoltare a comunității lansate de membrii Forumului.

Cei interesați sunt îndemnați să îndeplinească Formularul de Aderare, accesând link-ul. Ulterior, veți primi o confirmare a recepționării cu indicațiile corespunzătoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente