Facebook are un impact masiv asupra economiei globale

like
Foto: Vezi care este impactul Facebook-ului asupra economiei globale, PC: businessweek.com

Facebook dezvoltă activitățile economice globale, ajutând la deschiderea unor noi oportunități, conectând oamenii cu afacerile, micșorând barierele către marketing și stimulând inovația.

Deloitte, companie privată care oferă cea mai mare rețea de servicii profesioniste în subdomenii precum auditul, consultanța financiară, impozitarea și nu doar, a creat un raport, care confirmă impactul pozitiv al rețelei de socializare Facebook asupra economiei globale.

Cei peste 1,3 miliarde de utilizatori Facebook nu doar sunt conectați cu familia și prietenii, dar au și acces nelimitat la o gamă largă de produse și servicii și cunosc mai multe tipuri de companii și afaceri private.

Facebook dezvoltă activitățile economice globale, ajutând la deschiderea unor noi oportunități, conectând oamenii cu afacerile, micșorând barierele către marketing și stimulând inovația.

Acest studiu demonstrează că Facebook stimulează activitatea economică și creșterea numărului locurilor de muncă prin trei efecte considerabile: drept un instrument pentru afacerile mici și mari, drept o platformă de dezvoltare a aplicațiilor și drept un catalizator al conectivității. Astfel, prin aceste canale, impactul economic al Facebook-ului se numără la 227 miliarde de dolari și 4,5 milioane de locuri de muncă și tot atâția angajați la nivel global pentru anul 2014. Aceste rezultate au loc datorită părților terțe, care operează în ecosistemul Facebook-ului și exclud operațiunile proprii ale companiei.

Pe pagina sa de Facebook, Mark Zuckerberg a scris că Facebook nu doar conectează utilizatorii între ei, dar și oportunitățile economice în întreaga lume.

 

PC: Captură foto/ Mark Zuckerberg
PC: captură foto/Mark Zuckerberg

Întregul raport poate fi citit aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente