Recomandări de evenimente pentru vineri, 16 ianuarie

7699112786_4bd97f5e37_z
Foto: PC: thepeanutsgang.com

Timpul liber se raportează la o doză de prieteni, conversaţii interesante şi petreceri până în zori. Să vedem ce evenimente ne aşteaptă pe parcursul zilei. #diez a pregătit o serie de evenimente, pentru cei care încă nu şi-au făcut planuri.

#1. Manuela Sprânceană la Republica, ora 18:30

Manuela Sprânceană la Republica

Anul 2015 începe cu o lectură de proză. După ce a citit în cadrul SIC fragmente, Emanuela Sprânceană a fost invitată de noi pentru o lectură amplă. O proză foarte diferită de cea cu care ne-am obişnuit. Bine scrisă, bine conturată, actuală – despre dramele copiilor care trăiesc departe de părinţi. Detalii despre eveniment vedeţi pe pagina de Facebook.

 

#2. Caruselul Erotic, ora 18:30

Teatrul Eugene Ionesco vă invită să luaţi loc în caruselul nestăvilit al dragostei. O comedie absurdă despre pasiuni dezlănțuite, erotism adus până la limita admisibilului, dansuri frenetice pe ritmuri de cabaret, cu participarea extraordinară a Getei BURLACU, într-o postură extrem de senzuală. Detalii despre spectacol vedeţi pe iticket.md.

 

#3. TAKEN 3: TEROARE ÎN L.A., ora 18:50

https://www.youtube.com/watch?v=GTq2e7gEq1s

În primele două părţi ale cunoscutei serii de acţiune, fostul agent a trebuit să-şi apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat, având pe urmele sale atât autorităţile, cât şi un duşman din trecutul său plin de violenţă, duşman gata de orice pentru a-l face pe Mills să sufere. Să vedem cum va evalua subiectul filmului la Patria Loteanu. Detalii despre eveniment vedeţi pe patria.md.

 

#4. Motiko Luxury Desserts, ora 19:00

Motiko Luxury Desserts Presentation

Un centru comercial din capitală găzduieşte expoziţia deserturilor japoneze. Expoziţia va fi desfăşurată la primul etaj şi sunt invitaţi toţi iubitorii de dulciuri. Pentru detalii despre eveniment, accesaţi pagina de Facebook.

 

#5. Happy Birthday The Beatles, ora 20:00

Happy Birthday The Beatles

Pentru seara de vineri cArAnd’Ache Art&Pub a pregătit un concert special, pentru a sărbători ziua de naştere a legendarei trupe. Sunt aşteptaţi toţi iubitorii de muzică rock and roll. Pentru detalii despre eveniment, accesaţi pagina de Facebook.

 

#6. Anul nou pe Vineri, ora 20:00

Anul nou pe Vineri

Sărbătorile continuă alături de cafeneaua Uptown. De această dată, sărbătorim anul nou pe vechi. Să vedem ce surprize ne pregăteşte localul. Pentru detalii despre eveniment, accesaţi pagina de Facebook.

 

#7. Bessame Mucho Music, ora 20:30

Besame Mucho Music

Suntem invitaţi să petrecem o seară liniştită pe fundalul sunetului de chitară şi vioară. Toată seara vor putea fi ascultate cântece cu tentă romantică. Pentru detalii despre eveniment, accesaţi pagina de Facebook.

 

#8. Jazz Friday, ora 20:30

Jazz Friday

Ne invităm prietenii ca să petrecem liniştit seara de vineri. Muzica jazz cântată live va crea atmosfera localului. Pentru detalii despre eveniment, accesaţi pagina de Facebook.

 

#9. FLOAT 3.0 / Maxim Sunbeat, Holchin, Dubfound, ora 22:00

FLOAT 3.0 / Maxim Sunbeat, Holchin, Dubfound

Ca întotdeauna, Tipografia 5 păstrează tradiţia petrecerilor în stil house şi techno. Luaţi cu voi încălţăminte comodă şi dispoziţie bună la pachet. Pentru detalii despre eveniment, accesaţi pagina de Facebook.

Irina Gurdila

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente