20 de site-uri pentru inspirație care îți vor stimula creativitatea

creative-inspiration-sites-large
Foto: PC: dustn.tv

Cel mai simplu mod de a-ți trezi imaginația și de a face creierul să genereze idei noi – este să te uiți la cele mai bune exemple de artă și design realizate de alții.

Ți-am pregătit o selecție de site-uri care ar putea să prindă bine inspirație tale. Toate acestea au un accent bine specializat și ar putea reprezenta o sursă neașteptată de idei, dacă te pasionează designul.

Pinterest

Pinterest-1

Pinterest este un melanj între un site de bookmarking și o galerie virtuală ce permite utilizatorilor înserarea unor imagini și videoclipuri pe diverse categorii.

One Eye Land

1

Un site dedicat fotografiei. Galeria de lucrări postate pe site te vor ajuta cu noi idei creative.

The Oodles of Doodles Pool

2

Nenumărate desene realizate manual, pe care poți să le revezi de nenumărate ori.

Dribbble

4

Dribbble este o comunitate online care găzduiește proiectele multor graficieni, designeri și artiștii. Aceștia sunt încurajați să posteze cele mai bune proiecte ale lor, pentru a primi păreri de la alți programatori. În plus, Dribbble poate fi un loc foarte bun pentru ca designerii să se inspire, proiectele postate aici fiind atent selecționate și de o calitate foarte bună.

Lovely Package

5

Un site despre designul de ambalaje și arta de a prezenta frumos și creativ produsul pentru consumatori.

Designspiration

6

Selecții de logouri, ilustrații, cărți de vizită, afișe, ambalaje, soluții arhitecturale, reviste și cărți.

The Best Designs

7

Aici vei găsi soluții interesante și frumoase pentru designul site-ului tău.

Typography Served

8

Typography Served este un site cu lucrări frumoase de fonturi (tipuri de litere) noi, aspect de pagină, compoziții cu litere, o sursă foarte bună de inspirație pentru designerii graficieni. Lucrările sunt, de fapt, luate de pe Behance și grupate pe categorii. Adică este și Fashion, Industrial Design, Motion Graphics, Photography, servite toate independent dar cu link din fiecare.

Behance

9

Designerii, ilustratorii și fotografii își expun munca lor pe acest site pentru a primi feedback de la colegii din breaslă.

The Dieline

10

Este un site cu și despre ambalaje. A apărut cu 3 ani în urmă. The Dieline a ajuns cel mai important loc de întâlnire al industriei de design de ambalaje din lume, o galerie online în care orice designer își dorește să ajungă. Acest site este locul în care poți să vezi cele mai noi și mai apreciate „piese” ale momentului. Toate articolele sunt însoțite de numele designerului, precum și de comentariile comunității.

Vimeo

11

Vimeo este cea mai bună alternativă pentru YouTube, cel puțin în fața celor care vor un pic mai mult decât haosul pe care YouTube îl oferă. Site-ul este în primul rând fondat de către producători de film, așa că site-ul are un „ton” mult mai profesionist și mult mai organizat.

Logopond

12

Logopond – un site ce conține o varietate imensă de logouri. Aici poți găsi mereu idei noi pentru a crea un logo frumos.

The Book Cover Archive

13

Pe site vei descoperi coperte de cărți incitante, care îți vor aminti foarte bine de impresiile față de o carte citită cu mult timp în urmă, sau te vor face curios să dai de o carte, a cărei copertă te intrigă.

Visual Complexity

14

Un loc ideal pentru cei, cărora le plac imaginile complexe.

Graphic Exchange

15

O resursă excelentă pentru colecționarea designul grafic și a ilustrațiilor.

Buamai

12

16

Un site cu lucrări conceptuale ale unor designeri creativi.

FFFFound

10842610-R3L8T8D-650-43

Aici, cei înregistrați pe site, împart fotografii și imagini interesante găsite online.

Pattern Tap

19

Pattern Tap este o galerie excelentă pentru obținerea unui design de interfață, un model de inspirație. Pe site vei găsi o bogată colecție de resurse, precum grafică și ilustrații. Toate astea pe un fundal frumos.

Note Point

18

Exemplele frumoase și lucrări realizate calitativ cu ajutorul Power Point-ului.

Information Is Beautiful

17

Aici poți afla și învăța cum să prezinți informația frumos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente