(vox) Cum au sărbătorit tinerii moldoveni Revelionul?

collage_revelion_tineri.jpg
Foto: Cum au sărbătorit tinerii moldoveni Revelionul? PC: colaj #diez

Revelionul este sărbătoarea care necesită o pregătire ca la carte oriunde în lume. Ne facem planuri: unii mai timide, alții mai extravagante, pentru a păși cu dreptul în noul an, căci se zvonește că această zi ne înștiințează cum va fi întregul an.

Din declarațiile tinerilor am aflat că de la o cină discretă până la chefuri de neuitat cu prietenii este doar un pas.

 

Slayk
Slayk


Veaceslav Tatar, 19 ani

Până la ora 00:00 prietenii și rudele m-au găsit acasă. După ce am amenajat pereții casei cu 40 m de globulețe luminoase, am servit șampania în familie și am plecat cu prietenii să continuăm veselia. Acasă am venit la 10 dimineața. Da, a fost un revelion special: am cântat, am dansat! Cel mai important, am înțeles că mă așteaptă un an frumos, mai bun ca 2014.

 

 

Corina
Corina

Corina Cîrlan, 18 ani

Anul Nou este o sărbătoare de suflet, mereu petrec alături de persoanele dragi, pentru a fi lângă ele tot anul. Brăduțul, șampania, mirosul mandarinelor, focurile de artificii și cadourile nu au lipsit din rutină, pentru a face o seară cât mai specială. Revelionul întâlnit în familie mereu e alegerea corectă și niciodată nu voi evita acestă tradiție, pentru că îmi aduce noroc.

 

 

Adriana
Adriana

Adriana Negară, 16 ani

Anul acesta am sărbătorit mai deosebit și mai frumos, pentru că afară era zăpadăăăă. Dumnezeu a fost generos. Am stat la masa de sărbătoare cu familia, amintindu-ne de clipele vesele și încântătoare din 2014. Cel mai amuzant și special moment constă în faptul că am organizat o bătaie cu bulgări de zăpadă, iar după ce am înghețat binișor, am fugit în casă, la călduț. La ora 00:00 am ciocnit simbolic paharele, urându-ne reciproc numai bine!

 

Gabriela Chetrușca, 18 ani

Gabriela
Gabriela

La noi familia e numeroasă și am început pregătirile pentru Revelion cu o săptămână înainte, după tradiție, fiindcă este o sărbătoare de familie. Fiecare dintre noi a avut o misiune: eu și mama am pregătit bucatele, tata a instalat luminile, iar cei mici au repetat urăturile și duși au fost. A fost o atmosferă magică: muzică, miros de portocale… Spre seară am plecat la bunei, acolo ne-am întâlnit cu rudele, am împărtășit nostalgic impresiile față de anul trecut și, cu speranță în noul an, am ciocnit paharele și ne-am lăsat prinși de feeria Revelionului.

 

 

Ilinca
Ilinca

Ilinca Gaidău, 16 ani

Revelionul e sărbătoarea care mă împreunează sufletește cu familia, care îmi aduce căldură, afecțiune și mă face să simt grija și iubirea celor dragi. Revelionul l-am petrecut în sânul familiei, pentru că îmi fac studiile în România și mi-a fost foarte dor de ei. Dar nu am uitat și de prieteni, cu care m-am întâlnit după ora 00:00. Familia și prietenii sunt un amalgam de sentimente și glorificare. Recomand tuturor să pună suflet în toate sărbătorile, pentru că sunt unicele ce ne rămân moștenire.

 

 

Mariana
Mariana

Mariana Păduraru, 18 ani

Cel mai interesant este faptul că am întâlnit Revelionul cu persoane pe care nu le cunoșteam. Am cântat la chitară, am recitat poezii proprii, care au dat o notă deosebită sărbătorii. Acest fapt mi-a demonstrat că în 2015 voi avea cu cine socializa… Iar printre altele, am cunoscut și un băiat tare drăguț. Pentru mine acest Revelion a fost unul minunat, chiar dacă după el, dorm încontinuu!

 

 

Tatiana
Tatiana și prietena ei

Tatiana Cotrobai, 19 ani

Am întâlnit Revelionul într-o atmosferă magică, pentru că m-am ocupat de decorațiuni din timp, aceasta fiind și pasiunea mea. Împreună cu prietenii am dat muzica la maxim și ne-am distrat pe cinste. Alături de mine a fost și iubitul meu. La ora 00:00 am ciocnit paharele cu șampanie. Fiind una dintre cele mai speciale sărbători, ne-am oferit reciproc daruri.

Taguri: #vox
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente