Paula Seling: Mi-am dorit să reprezint Moldova la Eurovision

Paula-Seling1
Foto: Paula Seling PC: maramureșenii.ro

Filarmonica Națională din Chișinău a fost cuprinsă de emoție și de „miracole” la concertul de Crăciun al Paulei Seling. Florile și felicitările pentru artistă au curs după spectacol și în culise, acolo unde am întâlnit-o și noi. Din discuția cu Paula Seling, am reușit să aflăm că și-a dorit să reprezinte țara noastră la Eurovision și că i-ar fi plăcut să facă radio, dacă devenea jurnalistă.

Vizita la Chișinău a Paulei Seling nu este o premieră nici chiar pentru anul acesta. Fata cu „miracole” a reușit din nou să emoționeze un public, care îi este drag, după cum afirmă ea.

„Îmi place mult să mă întorc la Chișinău. Așteptările sunt foarte mari de fiecare dată, dar întotdeauna primesc din partea publicului o căldură și o emoție pe măsura așteptărilor.”

Primarul Chișinăului printre prietenii artistei, la Chișinău

Sunt mulți oameni care mi-au devenit prieteni, în urma vizitelor mele aici. Cu majoritatea oamenilor cu care am lucrat m-am împrietenit și suntem în relații foarte bune: Doina Cernavca, pe care o ador, Lucia Culev, domnul Primar Dorin Chirtoacă, pe care l-am cunoscut și este un om deosebit.

Artista care este însăși un „miracol de Crăciun”

Cred că ar fi o dovadă de mândrie să mă gândesc că sunt un om special doar pentru că m-am născut într-o zi specială, de Crăciun. Prin tot ce încerc să fac, conștientizez faptul că noi toți nu am fi fost, dacă nu ar fi existat Dumnezeu. De aceea, cânt colinde și cântece sfinte cu mare iubire, pentru că din copilărie am fost învățată, de cei care m-au crescut, ce înseamnă credința.

„Mi-am dorit să reprezint Moldova la Eurovision acum 6 ani, dar n-a fost să fie…”

M-am gândit să particip din partea Moldovei la Eurovision și mi-aș fi dorit mult de tot acest lucru. Din păcate, concursul Eurovision în momentul acesta este un subiect îndepărtat. Nu am să spun niciodată că nu mă voi întoarce la Eurovision, dar în acest moment nu mă gândesc să mă întorc. Aș fi dorit să reprezint Republica Moldova, dar nu a fost să fie. Atunci când m-am interesat să depun piesele, deja trecuse termenul. Acest lucru se întâmpla acum 6 ani.

De la microfonul de la radio la cel de pe scenă

Mi-a plăcut foarte mult să fac radio, iar dacă era să fiu jurnalistă, asta mi-ar fi plăcut să fac. Radio am făcut și în timpul liceului. Am lucrat la Radio Contact Baia Mare și asta m-a făcut, de fapt, să dau la Jurnalism și să visez la o carieră în acest domeniu. Parcursul meu s-a schimbat însă, odată cu reușita în muzică.

Despre muzica comercială din România, nu pot să-mi dau cu părerea prea mult, pentru că unele piese comerciale sunt chiar interesante și au ceva special, pe când altele sunt făcute în scop pur comercial. Nu este o regulă fixă.

Mai este vreo flacără mică din pasiunea pentru Jurnalism?

Îmi place foarte mult să scriu, dar mai mult de a-mi scrie propriile gânduri și a scrie câte un editorial din când în când, nu pot să sper la altceva.

Vorba cântecului: Ce s-ar face inima de n-ar ști ce-i dragostea… Ce iubește Paula Seling?

Familia mi-o iubesc foarte mult. Îmi plac foarte mult copiii și-mi doresc să am și copii la un moment dat, când va fi să fie. Îmi plac animalele extrem de mult, câinii în special, am doi. Și liniștea, iubesc liniștea.

Paula Seling s-a remarcat prin vocea deosebită, de-a lungul timpului reușind să reprezinte cu succes România la concursul european Eurovision, de două ori, alături de Ovi (Ovidiu Cernăuțeanu). Albano, Anita Doth, Tony Hwaks – sunt doar câțiva din artiștii internaționali alături de care a cântat pe aceeași scenă.

Deși a făcut mai multe vizite la Chișinău, pe 16 decembrie Paula Seling a revenit în capitala Moldovei, pe scena Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, într-un concert live inedit, dedicat sărbătorilor de iarnă.

 

Paula Seling la Clubul Nostru PC: Facebook/ Clubul Nostru
Paula Seling la Clubul Nostru PC: Facebook/Clubul Nostru
PC: paulaseling.ro
PC: paulaseling.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente