Pe 11 decembrie 2014 la Chișinău se organizează primul forum Știință – Business din Moldova, în cadrul căruia cercetătorii științifici se vor întâlni cu oamenii de afaceri pentru a discuta oportunitățile de interacțiune constructivă între aceste două sfere de activitate.

Cercetătorii științifici, oamenii de afaceri, reprezentanții autorităților publice, băncilor, universităților, organizațiilor non-profit, societății civile și alte persoane interesate, sunt invitați să participe la primul forum Stiință – Business organizat în Republica Moldova.

Scopul evenimentului este inițierea creării unei platforme eficiente de comunicare și cooperare între mediul științific și cel de afaceri, precum și accentuarea importanței cercetării, inovării și dezvoltării continue pentru asigurarea competitivității companiilor.

Forumul se va desfășura în incinta Academiei de Științe a Moldovei, sala azurie, et. 1 (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 1), începând cu ora 9:00.

Forumul este organizat de Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, în colaborare cu Academia de Științe a Moldovei, pe 11 decembrie 2014.

Persoana de contact: Victoria Hîncu, Telefon: 022882568/ 022882560, e-mail: [email protected]