Fund My School – Învingătorii primului Student StartUp Camp din Republica Moldova

winnerssc
Foto: Echipa învingătoare în cadrul primului Student Startup Cam din Moldova, PC: garage48.org

Între 10 și 14 noiembrie, în cadrul Universității Tehnice a Moldovei, în sala de conferințe a căminului 10 din campusul Râșcani, a avut loc, în premieră pentru Moldova, evenimentul de instruire Student Startup Camp.

În cadrul acestui eveniment, au fost înregistrate 11 echipe, membrii cărora sunt studenți în IT, design, marketing și alte domenii, precum și elevi dotați. Astfel, au fost propuse 11 idei, la care s-a lucrat timp de 5 zile pentru a le aduce la viață și a le promova.

#diez deja v-a informat despre așa aplicații, ca The Fridge, Fund My School și Yum, create în cadrul SSC.

Într-un final, învingătorii Startup Camp au fost desemnați:

# Locul I: Fund My School – platformă pentru acțiuni de caritate, care are drept scop implicarea instituțiilor de învățământ cu un proiect de prezentare a necesităților în cadrul instituției lor;

# Locul II: Yum – o aplicație Android, care te ajută să găsești restaurante în apropiere și să-ți personalizezi căutările în funcție de tipul de bucate pe care le preferi, promoțiile pe care le oferă și alte filtre;

# Locul III: Contest Moldova – platforma web, care va aduna toate promoțiile valabile pe diferite pagini web sau din partea unor companii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente