(foto) Concert sub cerul liber în Grădina Publică Ştefan cel Mare

IMG_9938
Foto: Andrew Andrew (Andrei Zîc) impreuna cu bassist-ul Stan Eclipse (Alexandru Frolov)

Relaxare şi plăcere au simţit zeci de persoane care au venit cu întreaga gaşcă de prieteni în Grădina Publică Ştefan cel Mare, pentru a fi prezenţi la Noaptea Acustică.

Mereu ne dăm întâlnire cu prietenii sau ne relaxăm în Grădina Publică Ştefan cel Mare, dar de această dată întâlnirea s-a îmbrăţişat cu relaxarea, la concertul „Noaptea Acustică” ce a avut loc în Grădina Publică Ştefan cel Mare.

Zeci de persoane au venit ca să asculte muzică live, cântată de tinerii talentaţi din ţară. Dacă piesele la chitară şi pian au întrecut aşteptările, atunci recitalul cu poezii despre şi pentru părinţi i-au făcut pe toţi să verse o lacrimă.

Participanţii ne-au împărtăşit emoţiile în urma prestaţiei scenice.

„Nu este prima dată când dăm concert aici în acustic, mereu a fost o experienţă foarte plăcută, publicul ne-a bucurat,  o atmosferă foarte super. Nu e frig şi nici cald, ne-am simţit foarte liber şi foarte bine. Participăm pentru a 2-a oară, pentru că ne face plăcere atmosfera de aici cu oameni pozitivi. Senzaţiile sunt extraordinare, mai ales după ce cânţi şi dai autografe, simt emoţii puternice.” a spus vocalistul trupei  Valea Norilor, Andrew Jackson .

 

 Andrew Andrew (Andrei Zîc) impreuna cu bassist-ul Stan Eclipse (Alexandru Frolov)
Andrew Jackson (Andrei Zîc) împreună cu bassist-ul trupei, Stan Eclipse (Alexandru Frolov)

„Sunt emoţii de nedescris, în primul rând pentru că este ceva nou ceva în Republica Moldova. Sunt emoţii pozitive, emoţii de toamnă pentru că am fost ascultată de un colectiv de oameni foarte activi. La recitarea poeziilor am văzut cum lăcrimau unele persoane, pentru că am recitat 2 poezii despre şi pentru părinţi.” a menţionat studenta Doina Lisnic.

 

Dana Lisnic
Doina Lisnic

Spectatorii au răspuns pozitiv celor de pe scena improvizată.

„Îmi place cum s-a organizat, e foarte frumos, îmi dau seama că tara noastră are talente care merită să fie descoperite.”  a susţinut spectatoarea Olga Prohodica.

 

Olga
Olga Prohodica

„E foarte fain, este o seara minunata, în principiu e un eveniment foarte ok. Atmosfera este plăcută, creată de aceşti tineri talentaţi. Sunt încântat de ceea ce văd şi aud aici.” a  declarat studentul Vlad Ploaia.

 

Ploaia Vlad
Ploaia Vlad

Noaptea Acustică a  fost auzită ultima dată în acest  an.

 

Nici cei trecuţi de a 2-a tinereţe nu au stat acasă
Nici cei trecuţi de a 2-a tinereţe nu au stat acasă
Chiar şi micuţii au convins părinţii să rămână la concert
Chiar şi micuţii au convins părinţii să rămână la concert
Plăcere maximă
Plăcere maximă
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente