În China va fi lansat primul Xbox

Yousuf
Foto:Yusuf Mehdi, vice-președinte al Departamentului de Marketing al Dispozitivelor și Studiourilor din cadrul Corporației Microsoft, PC: ibtimes.com

Corporația Microsoft a anunțat miercurea precedentă că va lansa Xbox One în China la un preț de 600 de dolari, fiind primul joc de consolă aprobat pentru lansare în această țară, după ce guvernul a interzis vânzarea unor asemenea dispozitive.

Xbox One va oferi un set de mai mult de 70 de jocuri diferite, unde vor fi disponibile un content exlusiv, jocuri gratis și titluri de filme de succes fulminant, precum și filme artistice, documentare, show-uri TV, programe de fitness și aplicații create de programatorii locali pentru consumatori chinezi, informează International Business Times.

„Suntem onorați că Xbox One este prima consolă aprobabtă în China prin zona de comerț liber din Shanghai”, a declarat în discursul său Yusuf Mehdi, vice-președinte al Departamentului de Marketing al Dispozitivelor și Studiourilor din cadrul Corporației Microsoft.

Unele titluri de aplicații și jocuri disponibile în ziua lansării Xbox One în China, sunt: Forza Motorsport 5, Kinect Sports Rivals, Powerstar Golf, Zoo Tycoon și Max: The Curse of Brotherhood.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente