(video) Cel mai lung film din istorie va dura 720 de ore

film
Foto: Cel mai lung film din istorie va dura 720 de ore. PC: captură video Vimeo

„Ambiancé” este denumirea celui mai lung film din istoria omenirii, realizat de regizorul suedez Andres Weberg, cu o durată de 720 de ore.

Filmul urmează să apară începând cu 31 decembrie 2020, iar autorul intenționează să îl ruleze simultan în cinematografe pe toate continentele, timp de 30 de zile non-stop. Weberg își va încheia atunci cariera de 20 de ani, având în colecția sa peste 300 de lucrări cinematografice. După premieră, regizorul promite să distrugă pelicula.

Imaginile din „Ambiancé” sunt prezentate drept o călătorie-vis suprarealistică prin diverse locuri și este un rezumat abstract al experienției autorului pe care a acumulat-o pe parcursul anilor, regizând.

Până la grandioasa premieră, Andres Weberg a ales să divulge treptat publicului conținutul filmului, prin intermediul a trei trailere. Primul teaser scurt, lansat în 2014, cu durata de 72 de minute, vine să afișeze dispoziția întregii lucrări. Cel de-al doilea trailer, ce va apărea în 2016, va avea lungimea de 7 ore și 20 de minute, iar cel de-al treilea – în 2018, cu durata de 72 de ore.

Iată și primul teaser “scurt” de 72 de minute al filmului „Ambiancé”:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente