(video) Ce muzică preferă să asculte tinerii când merg într-o călătorie

tumblr_n6nyqxOAgX1slyd6qo1_500
Foto: Ce preferă să asculte tinerii când merg într-o călătorie. PC: tumblr.com

Călătoriile sunt mereu un lucru frumos, dar un aspect mai puțin plăcut este drumul lung. Ceea ce poate aduce un strop de culoare kilometrilor parcurși este muzica bună. Noi am cerut părerea tinerilor și am făcut o selecție a celor mai potrivite cântece pentru un drum lung.

#1. Elena Grumeza:

995592_556858364404286_817686776_n

 

 „Acest gen de muzică îl consider un pic alternativ. Când sunt în drum cel mai mult ascult muzică de acest gen și din această cauză aleg ceea ce îmi place. Am senzația că mă liniștește și mă tulbură în același timp. Atunci când vreau să mă distrez aleg însă trap.”

 

 

 

#2. Cornel Demeneţ: 

image„Toate piesele sunt uşoare şi plăcute auzului şi sistemului nervos. Aceasta e muzica care nici nu te stresează, nici nu-ţi aduce aminte de momente mai puţin plăcute, ba din contra, îţi îndreaptă privirea şi gândurile înainte spre un viitor, spre o călătorie frumoasă ce te aşteaptă pe ţărmul mării Europei de Sud. Nu am ales un stil mai dur doar din cauza că însăşi perioada de călătorie reprezintă un element cam obositor şi plictisitor şi, desigur, aş prefera ceva lent şi armonios, cu progresie permanentă, pentru a nu crea senzaţie statică. Din acest motiv am încărcat în playlist piese de genul  Muzical Pop/Country, Ambient şi Progressive House/Trance.”

 

 

#3. Doina Strulea: 

1398610_625188224190883_1301561848_o

„Indiferent de distanţa parcursă şi timp, drumul rămâne a fi o călătorie unde participă necondiţionat şi sufletul. Pentru a evita oboseala şi pentru a savura din “timp”, prefer să ascult o muzică de calitate, care să îmi metamorfozeze călătoria şi s-o transforme în una frumoasă. Muzica este cea care detaşează omul de la rutină şi, cu atât mai mult, este un tovarăş perfect oriunde am merge.

Destinaţia demult aleasă/ Pare-a fi calea perfectă,/ Dar nu pot să ies din casă/ Făr’de muzică selectă./ Ea-mi va fi tovarăş bun/ Pentru drumul meu parcurs/ Când prietenii mă sun:/ „Fericită am ajuns”!”

 

 

#4. Iulian Fornea:

271795_182810981779799_2051868_o

 

„Cântecele sunt bune pentru călătoriile în care mă pornesc cu dorinţă şi speranţă. Aleg rock pentru că e liniştit, iar rap-ul, după părerea mea nu ar merge nici într-un caz, pentru că este gălăgios. La drum este necesară o atmosferă aproximativ constantă, pentru a primi plăcere de la întregul proces.”

 

 

 

#5. Iulia Melinikova:

1556295_691510464213491_1275084738_o

 

„Am ales aceste cântece pentru a le asculta când merg într-o călătorie, deoarece sunt foarte energizante şi îmi ridică dispoziţia. Chiar acum, stând acasă, dacă închid ochii atunci când pornesc melodiile, îmi imaginez un drum lung şi soarele bătând în geam.”

 

 

 

 

 #6. Mihaela Glavațchii:

image

 

„Am ales aceste melodii deoarece fiecare dintre ele au tangențe cu momente frumoase pe care le-am trăit și îmi trezesc amintiri. De asemenea, aduc buna dispoziție și atmosferă prielnică pentru o călătorie.”

 

 

 

 

Iar echipa #diez ascultă:

 

 

Iar pentru a ne reaminti de unde plecăm:

###

Dar voi ce muzică ascultați când plecați în călătorie?

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente