Serviciul de plăți online PayPal ajunge în Republica Moldova

eBay Germany To Fire 400 Employees
Foto: Logoul PayPal la sediul din Berlin, Germania a companiei. PC: baycitizen.org

Serviciul PayPal vine în Republica Moldova. Potrivit Reuters, începând de mâine, 17 iunie 2014, consumatorii din Nigeria și alte 9 țări, printre care și Republica Moldova, vor fi capabili să realizeze plăți prin intermediul PayPal.

Odată ce serviciul devine disponibil, clienții din cele 10 țări vor fi capabili să-și creeze un cont PayPal și să facă cumpărături pe milioane de site-uri compatibile cu acest serviciu, transmite Moldova.org.

Inițial PayPal va oferi funcționalitatea doar de a trimite bani pentru ca consumatorii să plătească pentru bunuri și servicii.

Odată cu introducerea serviciului în aceste 10 țări, 80 de milioane de utilizatori de Internet ar putea beneficia de PayPal. Serviciul va fi disponibil de mâine în Nigeria, Macedonia, Belarus, Muntenegru, Monaco, Republica Moldova, Camerun, Coasta de Fildeș, Zimbabwe și Paraguay.

Menționăm că PayPal operează în 190 de piețe din 2007 și a adăugat recent trei țări în lista celor acceptate – Egipt, Georgia și Serbia (în 2013). La moment PayPal numără 148 de milioane de conturi active în întreaga lume.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente