6 idei inedite pentru a-ți petrece balul de absolvire

troleibuz
Foto: PC: Bubulici Dinu

Balul de absolvire – o seară specială, în urma căreia, cu siguranță, ne rămân în minte o mulțime de clipe frumoase. Iar cu cât mai deosebit petrecem acest eveniment, cu atât mai multe amintiri plăcute ne vor însoți toată viața.

Dar oare ce presupune un bal de absolvire interesant? Doar o masă festivă cu multă mâncare și băutură? Păi, atunci ar fi cazul să nu ne limităm doar la banalele banchete luxoase, dacă mai pot exista și alte chestii interesante.

Iată câteva idei:

#1. Arendați niște bărcuțe

 

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

Un lucru destul de accesibil, prețul mediu fiind de 100 lei/oră. Și nu în ultimul rând, vă puteți petrece timpul cu colegii într-un mod interesant, făcând o sumedenie de fotografii splendide.

 

#2. Balul mascat

 

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

Ca să dați mai multă culoare acestul eveniment important, puteți include tematica unei mascarade. Destul de extravagant, nu?

 

#3. Troleibuz

 

PC: Bubulici Dinu
PC: Bubulici Dinu

Deși arendarea unui troleibuz nu costă decât 10 lei per persoană, cu siguranță aceasta e o experiență originală. Promoția de anul trecut de la L.T. „Gaudeamus” au fost primii care au venit cu o asemenea idee.

 

#4. De ce să nu plecați cu colegii la un concert de anvergură mare?

 

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

Chiar dacă nu găsiți nimic interesant la noi în țară, cercetați afișele din statele vecine: România, Ucraina.

 

#5. Zborul cu parașuta – o experiență de neuitat

 

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

Prețul mediu al unui zbor tandem de 20 minute este de aproximativ 500 lei. O avalanșă de adrenalină și emoții de nedescris.

 

#6. „Hai la mare!”

 

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

Ei bine, dacă nu plecăm anul acesta în Crimeea, atunci plaja de la Mamaia ne așteaptă cu brațele deschise. Puteți închiria un apartament family într-un hotel de 3 stele, cu tariful de 416 RON pe noapte. Costumele de plajă, grătarul, aparatul foto și chitara, cu tot repertoriul copilăriei noastre: „Батарейка” sau „Troleibuzul 25”. Ce altceva vă mai trebuie ca să petreceți frumos ultimele clipe cu colegii?

Așadar, există o mulțime de moduri interesante de a ne decora această seară cu momente de neuitat. Un eveniment cu adevărat unic, un sfârșit spectaculos al istoriei noastre de liceeni fericiți – Balul de absolvire. Enjoy it!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente