S-a dat start aplicărilor pentru Social Innovation Camp Moldova 2014

echipa Start Aplicari
Foto: S-a dat start aplicări pentru SICamp Moldova 2014

Astăzi, 9 iunie, Social Innovation Camp Moldova dă start aplicărilor! Dacă ai cunoştinţe în domeniul IT, business, marketing, social media sau ştii cum poţi oferi o soluţie problemelor sociale, ai şansa să aplici la cel mai aşteptat eveniment al anului până la data de 30 iunie.

SICamp Moldova, proiect lansat de organizația MediaPoint, este destinat persoanelor care doresc să soluționeze o problemă cu impact social prin intermediul tehnologiilor moderne. Participanții lucrează timp de 48 de ore la realizarea și dezvoltarea ideilor de proiecte. Cea de-a III-a ediție SICamp Moldova se va desfășura în perioada 25-27 iulie la un Centru de Agrement din Ivancea.

Poți fi și tu unul dintre participanții proiectului Social Innovation Camp Moldova 2014 dacă te confrunți cu o problemă socială și dorești să fii cel care vine cu alternative de soluționare. Un alt criteriu este vârsta cuprinsă între 18-30 ani. În cadrul concursului sunt acceptate doar idei de proiecte necomerciale și care sunt realizabile prin intermediul tehnologiilor informaționale. Poți aplica la SICamp fie că ai tu o idee, fie îți dorești să contribui la evoluția unei idei existente în cadrul concursului. Sunt obligatorii cunoștințele participanților în unul din domeniile ce urmează: IT, web design, business, marketing sau Social Media. În această ediție va fi selectat un număr de 6 idei care vor fi dezvoltate de 30 participanți.

 

S-a dat start aplicări pentru SICamp Moldova 2014
S-a dat start aplicări pentru SICamp Moldova 2014

Dacă aplici cu o idee de proiect social trebuie să ții cont de funcționalitatea acestuia în Republica Moldova, impactul social și sustenabilitatea proiectului. Cele mai bune 2 proiecte care vor întruni toate criteriile de jurizare vor fi premiate cu sume bănești alocate pentru dezvoltarea proiectului.

*locul I- 15 000 lei
*locul II- 10 000 lei

Proiectele de succes care au fost lansate în urma celei de-a II-a ediții a evenimentului concurs Social Innovation Camp Moldova sunt Baniimei.md şi aplicația mobilă MoldovaMaps. Celelalte echipe lucrează asupra proiectelor pentru a fi lansate în curând.

Aplică acum la Social Innovation Camp și revoluționează societatea prin tehnologiile actuale. Formularul de aplicare îl găsești pe www.sicamp.md.

Implică-te. Contribuie la soluționarea problemelor cu care se confruntă societatea ta!

*Toate cheltuielile vor fi suportate de către organizatori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente