(foto) Marșul Vieții a adunat o sumă record pentru tratamentul copiilor grav bolnavi

collage
Foto: Marșul Vieții a adunat o sumă record pentru tratamentul copiilor grav bolnavi

Abonații, prietenii și partenerii companiei Moldcell și Asociației Obștești ”Salvați viața” s-au adunat pe 7 iunie la MARȘUL VIEȚII pentru a da speranță și ajutor copiilor grav bolnavi din Moldova.

Cel mai mare eveniment de caritate al companiei Moldcell și Asociației Obștești „Salvați Viața” a adunat la ediția din acest an toți oamenii cu inimă mare. Ei au susținut și au oferit o șansă la viață celor 5 copii grav bolnavi care au nevoie urgentă de tratamente costisitoare peste hotarele țării. Este vorba despre copii cu boli oncologice sau patologii congenitale, dizabilități ce-i limitează să-și trăiască frumos copilăria.

Cei veniți la Marșul Luminii au colorat ziua cu baloane multicolore:
– Alb (în memoria celor ce au pierdut lupta cu boala);
– Roz (pentru a-și exprima speranța);
– Violet (pentru toți doritorii de a-şi exprima solidaritatea).

„Marșul din acest an ne-a arătat ca în viață nimic nu poate fi prevazut sau planificat cu exactitate. Din păcate, o ploaie torențială a scurtat cu mult programul evenimentului nostru. La fel ca și furtuna, boala a luat pe neașteptate familiile copiilor beneficiari și le-a răsturnat soarta. De asemenea, nu am putut planifica, nu ne-am așteptat ca Marșul Vieții va sensibiliza atâta lume și că vom reuși să colectam o sumă atât de mare de bani. Mulțumim foarte mult tuturor clienților, partenerilor și prietenilor noștri. Este meritul vostru și mesajul vostru pentru viață”, ne-a declarat Irina Strajescu, șef secția Comunicări Marketing.

collage

Toți oaspeții Marșului Vieții au fost foarte receptivi și mărinimoși. „Nu puteam rămâne indiferenți în fața tragediei prin care trec acești copiii. Am decis cu toată familia să răspundem pozitiv la invitația companiei Moldcell și să donăm un mic ajutor financiar. Toți cei prezenți la „Marșul Vieții” ne-au arătat încă o dată că au un puternic spirit de solidaritate. Sperăm să fie un exemplu și să inspire cât mai mulți oameni să participe activ la această campanie, în funcție de disponibilitatea fiecăruia, pentru că cei cinci copii și familiile acestora au nevoie de noi”, ne-a declarat un participant din cadrul evenimentului.

Datorită implicării tuturor clienților, partenerilor și prietenilor Moldcell și „Salvați viața”, s-a adunat suma record de 160.000 lei, bani care vor fi utilizați pentru copiii care au nevoie urgentă de tratament.

„Suntem bucuroși să vă comunicăm că am reușit să ajutăm acești copii. Am adunat 160.000 şi a fost încheiată colectarea de fonduri pentru patru din cei cinci copii beneficiari. Rămâne să găsim fonduri pentru Cătălin Tașcă, un băiețel de doar 2 anișori. Informația despre Cătălin se află pe site-ul www.savelife.info și sperăm că cei care nu au reușit să ajungă la Marş vor contribui pentru acest caz”, a explicat Aliona Bercaci, președintele Asociației ”Salvați viața”.

În luna aprilie a anului curent, Moldcell a lansat platforma socială „Împreună suntem o forță”. Astfel, 20% din plata lunară de abonament a clienților conectați sau portați la Moldcell din aprilie și până în iunie, sunt donate pentru salvarea copiilor care luptă cu boala.

Numărul scurt 0445 rămâne deschis pentru donații în valoare de 10 lei din partea abonaților Moldcell, persoane fizice.

IMG_6185

IMG_6181

IMG_6187

IMG_6192

IMG_6203

IMG_6209

IMG_6210

IMG_6227

IMG_6243

IMG_6263

IMG_6275

IMG_6276

IMG_6298

IMG_6305

IMG_6311

IMG_6253

IMG_6317

IMG_6323

IMG_6328

IMG_6329

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente