Aplică la sesiunea de vară a Școlii Internaționale NATO din Azerbaidjan

NISA_winter-school_2008
Foto: Participanți ai sesiunii de iarnă 2014 PC: nisa.az

Școala Internațională NATO din Azerbaidjan organizează un seminar de vară pentru studenți, profesori, tineri cercetători interesați de relații internaționale politice și economice.

Potrivit Mladiinfo, seminarul va avea loc la Baku, Azerbaidjan în perioada 29 iunie – 5 iulie și reprezintă un curs de formare profesională pentru sensibilizarea opiniei publice cu privire la problemele de securitate euro-atlantice. Tema seminarului este „International Economic Security”.

Școala Internațională NATO din Azerbaidjan organizează din 2003 numeroase mese rotunde, forumuri, conferințe, seminare de vară și sesiuni de iarnă cu scopul de a oferi o platformă pentru schimbul de idei și experiențe.

Eligibilitate:

Sunt invitați să participe studenți, absolvenți, tineri cercetători, academicieni, practicieni ai organizațiilor guvernamentale sau altor tipuri de organizații, care sunt interesați de relații internaționale, politică și economie, inclusiv în aspecte legate de zona euro-atlantică.

Costuri:

Organizatorii vor acoperi cheltuielile legate de cazare și masă pentru toți participanții și vor rambursa până la 50 % din costurile călătoriei.

Aplică completând formularul de înregistrare aici, până pe 8 iunie, 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente