Pe 3 mai se caută oameni talentați la muzică, dans și sport

catalin
Foto: Cătălin Gangalic, unul din organizatori, încercând să se ridice la bară PC: Dana Maxim

Evenimentul “Untitled” va avea loc, sâmbătă, 3 mai, la ora 15:00, și a apărut ca soluție a problemei prezente în societate: „Tinerii nu sunt apreciați la justa lor valoare şi sunt prejudecați după vârstă, nefiindu-le oferită șansa de a se promova”.

Acest eveniment va avea loc concomitent în 3 locații din Chișinău care se vor diferenția prin tematică, locație și stil.

Sport la parcul “Valea Morilor”

Prima locație va fie platoul monumentului Ion și Doina Aldea-Teodorovici și va fi specializată pe sport, având o atmosferă plină de adrenalină.

Dans în Grădina Publică “Ștefan cel Mare”

Cea de-a doua – havuzul mic din Parcul “Ștefan cel Mare” (în fața hotelului “Codru”), având ca tematică dansul și fiind dominată de mișcare și voie bună.

Cântece la Magazinul “UNIC”

Ultima, dar nu cea de la urmă, se va specializa în muzică și va umple scuarul magazinului “UNIC” cu o relaxare totală.

Fiecare din aceste locații va avea câte un orar special plin de surprize pe placul fiecăruia, astfel oferind ocazia tuturor să se manifeste. La aceste locații vor fi participanți delegați de organizatori și moderatori care vor incita atmosfera și atrage publicul spre participare și demonstrare a talentelor lui.

Evenimentul va fi deschis tuturor, nu doar participanților sau celor care doresc să își etaleze talentele, dar și celor care pur și simplu vor să petreacă bine timpul sau să vadă ceva frumos și inedit.

Posterul evenimentului din 3 mai
Posterul evenimentului din 3 mai

Cătălin Gangalic, unul din organizatori spune: „Organizăm acest eveniment pentru a arăta societății că tinerii merită să fie auziți -> ascultați -> apreciați!

La eveniment cei care nu vor fi suficient de îndrăzneți pentru a apărea pe scenă, vor fi îndrumați și stimulați de către moderatori și participanții delegați de către noi. De asemenea, încurajăm persoanele să vină pentru a se simți bine și pentru a petrece timpul cu folos și voie bună. Îi așteptăm pe toți cu drag la orele 15:00, pe data de 3 mai, la oricare dintre aceste 3 locații.”

Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente