Semifinale Champions League, retur: Bayern München – Real Madrid

Bayern-Munich-vs-Real-Madrid
Foto: Anunțul meciului Bayern München vs Real Madrid. PC: cliplip.com

În această seară, 29 aprilie, ora 21:45, pe Fußball Arena din München se va desfășura primul retur al semifinalelor Ligii Campionilor 2013-14.

Urmăriți meciul  Bayern München – Real Madrid  în direct la următoarele posturi TV:

Prime, DigiSport 1, Dolce Sport 1, НТВНТВ-ПЛЮС Футбол/2 *

În echipa de start al lui Bayern München se întorc Philipp Lahm, Toni Kroos și Arjen Robben. Acest trio a fost odihnit în meciul din acestă sâmbătă din Bundesliga, unde bavarezii s-au impus cu 5 – 2 în fața lui Werder Bremen.

La Real Madrid revine Gareth Bale, care s-a tratat de gripă. Cristiano Ronaldo ar trebui să apară în echipa de start, după ce s-a recuperat după accidentarea la umăr. La fel vor evolua și Karim Benzema și Pepe.

Declarațiile lui Arjen Robben și Josep Guardiola la conferința de presă:

 

Date statistice:

Dacă astăzi Cristiano Ronaldo va înscrie cel puțin un gol, va depăși recordul de goluri marcate într-un singur sezon de Liga Campionilor. La acest moment lusitanul are 14 goluri la activ, ceea ce egalează reușitele lui José Altafini (14 goluri pentru AC Milan în ediția 1962-63) și Lionel Messi (14 pentru Barcelona în sezonul 2011-12).

Aceste două super cluburi împart între ele 14 titluri de Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor UEFA, 9 le deține Real Madrid și 5 – Bayern München.

Până acum aceste cluburi s-au mai întâlnit de 15 ori în Champions League, de aceea acest meci este numit “clasicul european”. Din acestea, 8 victorii le aparțin deținătoarei titlului, Bayern fiind unica echipă care a reușit să-i învingă de atâtea ori în Liga Campionilor.

Cota pentru câștig și egalitate:

Bayern München 8/11, Real Madrid 15/4, Egalitate 10/3

* Pentru a viziona meciurile în direct accesați linkurile și instalați softul necesar

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente