Fiecare instituție de învățământ va primi câte un drapel național

Screenshot_1
Foto:Vlad Filat, PC: screenshot/ privesc.eu

Liderul Partidului Liberal Democrat a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că PLDM dă start unei companii ample de informare și promovare a valorilor naționale.

„27 aprilie este ziua drapelului național care a fost aprobat pe această dată în 1990. Către această dată PLDM lansează o campanie amplă, în cadrul acestei campanii toate instituțiile de învățământ din țară vor primi câte un drapel al Moldovei și a Uniunii Europene. De ce drapelul UE? Răspunsul este unul simplu – Moldova are 2 zile până în momentul când cetățenii ei vor putea circula liber în Uniunea Europeană, este aproape momentul de semnare a Acordului de Asociere cu UE, Parlamentul European a acordat o perspectivă clară de integrare în UE, Moldovei” a spus Vlad Filat.

„Este firesc ca aceste drapele să fie prezente nu numai în cadrul instituțiilor de stat dar și în casele tuturor oamenilor, în afară de drapele oamenii și instituțiile vor primi CD-uri cu imnurile Moldovei și UE. Cu ajutorul acestei campanii dorim să trezim mândria de Moldova și de calea spre care ea se îndreaptă”, a adăugat fostul Premier.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente