“2048 – Timofti Edition” – cum ajungi din Primar – Președinte

2048 – Timofti Edition
Foto: 2048 - Timofti Edition elaborat de Laur&Vataman. PC: games.usvsth3m.com

Pe internet a apărut o nouă versiune a jocului ce crează dependență – 2048. De această dată, protagoniștii sunt oamenii politici și demnitarii de stat din Republica Moldova.

În “2048 – Timofti Edition” primul în joc apare Dorin Chirtoacă, ceea ce ar însemna probabil că are cea mai slabă influență politică, sau pur și simplu este cel mai tânăr dintre “eroi”. Dar pe măsură ce avansezi în joc, îți dai seama că nu există o anumită lege, e doar o opinie proprie a creatorilor acestei ediții de 2048 – Laur&Vataman.

Această ediție are ca fundal fosta sală de ședință a Parlamentului RM, cea de la Palatul Republicii. Doritorii de a se juca cu politicienii sunt invitați în plenul Parlamentului aici.

Joc_art

Doi de Chirtoacă valorează cât un unchi de-al său, adică Mihai Ghimpu. După liderul liberal urmează Vlad Filat, Igor Dodon, Maia Sandu, Igor Corman, Renato Usatîi, Vlad Plahotniuc, Iurie Leancă, Marian Lupu și în fine Nicolae Timofti. Dacă în joc apare Președintele Republicii Moldova, atunci ești foarte bravo – l-ai câștigat.

Fiecare își poate crea propria versiune a jocului 2048 aici. Alte versiuni virale ale acestuia sunt: Sex is Life Editionparticula HiggsDoge2048 și desigur originalul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente