O delegație de senatori din SUA va vizita Moldova pe 17 aprilie

1661402_10152151200004081_4740257541666752433_n
Foto: PC: Facebook.com/U.S.EmbassyMoldova

O delegație a Congresului SUA va vizita Moldova pe 17 aprilie. Delegația va include senatorii John McCain, John Barrasso, John Hoeven și Ron Johnson, care reprezintă Comisiile Senatului SUA pentru servicii armate, pentru relații externe, pentru finanțe.

Această vizită este parte a unei vizite regionale mai vaste, care de asemenea include opriri în Norvegia, Estonia, Letonia și Lituania. În Moldova delegația se va întâlni cu oficiali din Guvern și cu parlamentari. Ei vor participa, de asemenea, la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu studenți universitari.

Componența delegației:

Senatorul John McCain a fost ales în Camera Reprezentanților a SUA din partea statului Arizona în 1982 și a fost ales în Senat în 1986, unde își servește acum al cincilea mandat. Senatorul McCain este membru al Comisiei pentru relații externe a Senatului, Comisiei pentru securitatea internă și afaceri guvernamentale, Comisiei pentru servicii armate și Comisiei pentru afaceri indiene. El a fost candidatul propus de Partidul Republican pentru alegerile prezidențiale din 2008.

Senatorul John Barrasso a fost ales în Senat din partea statului Wyoming; este membru al Partidului Republican. El a fost delegat în Senat în iunie 2007 și a fost ales pentru un termen deplin de șase ani în 2012. Senatorul Barrasso este membrul al Comisiei pentru energie și resurse naturale, Comisiei pentru mediu și lucrări publice, a Comisiei pentru afaceri indiene și Comisei pentru relații externe a Senatului.

Senatorul John Hoeven, un republican din Dakota de Nord, a fost investit în Senat în 2011, Senatorul Hoeven este membru al Comisiei pentru finanțe, Comisiei pentru energie și resurse naturale, Comisiei pentru agricultură, alimentație și silvicultură, și Comisiei pentru afaceri indiene. Înainte de alegerea sa în Senat, senatorul Hoeven a fost guvernator al statului Dakota de Nord timp de 10 ani.

Senatorul Ron Johnson a fost ales în Senat în 2011 din partea statului Wisconsin; este membru al Partidului Republican. Senatorul Johnson este membru al Comisiilor pentru buget, comerț, știință și transport, relații externe, securitate internă, afaceri guvernamentale și pentru businessul mic și antreprenoriat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente