(foto) Victoria Cocieru: „Nu luați moda în serios”

page111
Foto: Victoria Cocieru - designer PC: facebook.com/ Victoria Cocieru

Victoria Cocieru este pasionată de modă și design, ceea ce o face să muncească și să se dedice total acestei pasiuni. A realizat câteva colecții de haine care au impresionat atât publicul autohton cât și cel românesc. În viitorul apropiat Victoria își propune să mărească familia Keops și să se extindă.

#diez 1. De unde a venit dragostea pentru haine și design?
Victoria: Dragostea pentru haine s-a născut odată cu mine și cu timpul am înţeles că trebuie să încep să lucrez asupra acestei iubiri. Pentru asta am făcut şcoala de arte, ca să pot mai apoi să intru la facultatea de design, deoarece este nevoie de examen de intrare la desen constructiv. Şi aşa s-a început totul. Având o bază bună cum este Universitatea Tehnică, puterile şi capacităţile ţi se înmulţesc. Acum lucrez asupra visului meu.
 

Victoria Cocieru - designer PC: facebook.com/ Victoria Cocieru
Victoria Cocieru – designer PC: Victoria Cocieru / Facebook

#diez 2. Cum creezi vestimentația, ce te inspiră?
Victoria: Nu ştiu, deseori mi se adresează această întrebare dar mereu e un răspuns diferit: Totul şi nimic.

#diez 3 . Pentru ce gen de femeie sunt hainele tale?
Victoria: Deocamdată hainele mele sunt destinate unui cerc mai restrâns de persoane: doamnelor şi domnişoarelor nonconformiste, însă doar până la Paşti, deoarece în curând ne vom mări familia şi ne vom extinde. Vom începe să creem şi haine mai simple, dar şi o varietate mai mare atât de produse cât şi de mărimi, deci automat categoriile de persoane cărora le sunt destinate hainele Kheops se va mări. Desigur că pe viitor am foarte multe planuri, însă totul se va face cu timpul şi doar cu timpul, vreau foarte mult să fac haine pentru femei cu constituţia corpului mai mare.
 

BeFunky_null_1.jpg

#diez 4. Care sunt lucrurile indispensabile din garderoba unei femei?
Victoria: Indispensabile, nu ştiu. Aici consider că foarte mult contează temperamentul şi cu ce te ocupi. Evident, dacă eşti om de afaceri indispensabil nu va fi un costum sportiv și invers, dacă eşti sportiv. Pentru mine personal, e paradoxal dar indispensabili sunt cât mai multe perechi de încălţăminte. Hainele deja şi-au pierdut o mare parte din valoare pentru mine.

#diez 5. Ce planuri de viitor ai, unde ai vrea să te lansezi?
Victoria: Planuri la mine sunt cât stele pe cer. Eu visez şi cu ochii deschişi şi cu ochii închişi. O să mă dedic în totalitate designului şi doar cei apropiaţi mie mă înţeleg şi ştiu cât de mult iubesc Kheops-ul şi designul în întregime. O să muncesc foaaaarte mult şi într-un final ceva o sa iasă.
 

IMG_2010 copy

#diez 6. Care este motto-ul tău în viață?
Victoria: Motto nu am din păcate, dar am altceva ce-mi spun mereu în gând „să nu fiu leneşă”, căci nu suport oamenii ce stau şi aşteaptă să le cadă din cer.

#diez 7. Care sunt tendințele din 2014 preferate?
Victoria: Culoarea nr. 1 pentru 2014 este „radiant orchid”, o nuanţă a movului, culoarea pe care eu cel mai mult nu o suport. Siluetele sunt de preferință cele cât mai lejere. Croielile în vogă pentru anul 2014 sunt simple, cu foarte multe tigheluri decorative sau decorativ constructive.

 

IMG_2020 copy

#diez 8. Ce sfaturi le dai tinerilor care vor să te urmeze?
Victoria: Să aibă răbdare, putere, dorinţa de muncă şi un anumit fond de bani. Realitatea e foarte crudă, dar anume pentru Moldova ei sunt indispensabili ca să începi ceva, căci sponsorii din păcate nu stau prin colţuri aşteptând să promoveze talente. Dar totuşi dacă nu ai talent, putere de muncă şi ceva special în tine, nu cred că te ţii mult. Eu la fel încă nu ştiu dacă am, vedem cu timpul.

#diez 9. Cum să facem față modei?
Victoria: Sincer şi mereu o spun multora, ador oamenii şi îi respect la maxim pe cei ce nu iau modă în serios și în general felul în care arată. După mine ăştia sunt cei mai liberi oameni și sunt cei ce-şi trăiesc viaţa la maxim. Sfatul meu este să se îmbrace cum le e cheful şi să nu citească prea multe reviste de modă.

 

IMG_6522

IMG_6615

IMG_6719

1488102_183191791875613_1971576586_n

1503827_183193671875425_1262937230_n

IMG_5922-Edit (1)

VCP_1702

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente