Cine dă de pământ cu legea lui Newton?

MISH7064 (1)
Foto: PC: Red Bull Gravity Challenge

Ești gata să sfidezi gravitația? ”Red Bull Gravity Challenge” caută minți creative care sunt gata să facă față provocării supreme – să fenteze gravitația cu inteligență și multă imaginație, deoarece trebuie să se pună cu o minte luminată, ce a făcut istorie – Isaac Newton. Iată care sunt condițiile participării.

Care este provocarea ta? Să-l “contrazici” pe acest domn celebru și să ne demonstrezi că poți arunca un ou crud de la 12 metri și să-l faci să aterizeze în siguranță, fără a se sparge, zgâria sau exploda.

Daca vrei să ne arăți că poți, atunci te așteptăm alături de alți doi prieteni să vă înscrieți pe aici pana pe 11 aprilie, curent. Un juriu alcătuit din trei persoane, recunoscute pentru expertiza și cunoștințele lor în fizică, design, umor și care stăpânesc tehnica aterizării în siguranță a aparatelor de zbor care transportă ouă, vor evalua invențiile după performanța tehnică, creativitatea aparatului și popularitatea pe facebook!

Regulamentul concursului este disponibil aici. Mai multe informatii despre eveniment găsiți pe pagina oficială de facebook.

_MG_2992 (1)
PC: Red Bull Gravity Challenge

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente