Rezultate Champions League 01.04.2014: Barcelona 1 – 1 Atlético Madrid

2014_04_01_11
Foto: Diego Ribas a marcat prețiosul gol din deplasare pe Camp Nou, care s-a adeverit a fi o bijuterie. PC: ©Getty Images

În seara zilei de 1 aprilie 2014, s-au jucat două meciuri în cadrul sferturilor de finală a Ligii Campionilor UEFA, ediția 2013-14. Vă propunem rezumatele video ale acestor partide.

Primele reprize ale meciurilor au dat de înțeles că în manșa tur nimic nu se va decide. Toate cele 4 goluri ale serii au venit în părțile secunde:

Barcelona 1 – 1 Atlético Madrid

Atlético a reușit să deschidă scorul pe Camp Nou, reușita i-a aparținut brazilianului Diego (56’), care a fost introdus după accidentarea golgheterului madrilean – Diego Costa, și acesta brazilian, naturalizat de spanioli. Un alt internațional din Brazilia, Neymar, a stabilit egalitatea în minutul 71.

Manchester United 1 – 1 Bayern München

Campioana Angliei are un sezon nu prea reușit în Premier League, dar în Liga Campionilor merge relativ bine. Aceasta a demonstrat-o în meciul contra campionilor germani, europeni și mondiali – Bayern München. Vidić a deschis scorul în 58’, după un corner executat de Wayne Rooney. Cu opt minute mai târziu, Bastian Schweinsteiger a înscris în vinclul porții lui De Gea, după o fază de atac în stilul bavarezilor.

Returul acestor partide se va juca miercuri, 9 aprilie 2014, iar celelalte două meciuri din turul sferturilor sunt programate pentru 2 aprilie 2014, ora 21:45.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente