(foto) Surprindeți femeile de ziua lor: 8 idei frumoase de cadouri

620fc03e18512ae68cefd9aa32452263
Foto: Flori PC: pinterest.com

Oricât de bine ne-am cunoaşte mamele sau iubitele se poate întâmpla să rămânem în pană de idei atunci când vine vorba să le cumpărăm cadouri. Pentru persoanele foarte importante din viața noastră vom avea grijă să alegem cadouri care să exprime multă dragoste.

Noi îţi oferim câteva sugestii de daruri care ar putea-o bucura pe mama sau oricare reprezentantă a sexului frumos.

 

#1. Metoda clasică are de fiecare dată același efect euforic în cazul femeilor când primesc flori, deci, Flori – Pentru că femeile le iubesc, le puteţi surprinde de 1 şi 8 MARTIE cu un buchet de flori sau un coş cu flori. Dacă nu puteţi să le oferiţi personal, puteţi apela la florile prin curier, la care puteţi ataşa o urare pentru sezonul care tocmai începe.

 

Flori PC:pinterest.com
Flori – mama PC: pinterest.com

 

#2. Bijuterii – Cum multe femei adoră bijuteriile, le puteţi surprinde pe doamne şi domnişoare cu un mărţişor, iar cel mai potrivit cadou în acest caz ar fi o pereche de cercei sau un lanţ cu pandativ. Un asemenea cadou se pretează mai ales pentru mame, iubite sau prietene.

 

Bijuterie PC:pinterest.com
Bijuterie – Mulțumesc mamă pentru dragostea infinită PC: pinterest.com
Bijuterie PC:pinterest.com
Bijuterie pentru mamele care au crescut bărbatul vieții fiecăreia din noi PC: pinterest.com

 

#3. Scrisoare de mulţumire. Primăvara aceasta spune-i mamei sau partenerei de viaţă ce înseamnă pentru tine prin intermediul unei scrisori de mulţumire fie înrămată fie pe o filă din cartea pe care și-o dorea. Pentru a o impresiona poţi apela la un mesaj scris de mână, o înregistrare audio sau video. Cu siguranţă, surpriza va fi extrem de plăcută.

 

Carte PC:pinterest.com
Carte PC: pinterest.com

 

#4. O lucrare ce ne aparține, înrămată – Dacă vreţi să o surprindeţi pe mama dumneavoastră cu un unic, îi puteţi oferi un desen, o schiţă ori o lucrare plastică sau literară, înrămată.

 

Fotografie Înrămată PC:pinterest.com
Fotografie înrămată PC: pinterest.com

 

#5. Ustensile ingenioase pentru bucătărie – Dacă persoanelor dragi le place să gătească, le puteţi uşura munca cu ajutorul unor ustensile ingenioase pentru bucătărie, precum foarfeca pentru mărunţit verdeţuri, dispozitivul care taie legumele în spirală sau le toacă mărunt, transformându-le în condimente, care vor uşura munca în bucătărie.

 

Ustensile pentru bucătărie PC:pinterest.com
Ustensile pentru bucătărie PC:pinterest.com
Ustensile pentru bucătărie PC:pinterest.com
Ustensile pentru bucătărie PC: pinterest.com

 

#6. Lucruri de îngrijire corporală sau o zi relaxantă la spa, un abonament la o sala de înot, la saună sau o minunată şedinţă de masaj profesionist sună bine pentru oricine. Poţi să variezi cu orice se poate face într-un salon de înfrumuseţare: machiaj, coafura nouă, vopsit, măşti profesionale, orice ar fi numai pentru răsfăţ să fie.

Set pentru baie PC:pinterest.com
Set pentru baie PC: pinterest.com

 

#7. Lucruri de decor pentru casă

 

Decor pentru casă Ustensile pentru bucătărie PC:pinterest.com
Decor pentru casă Ustensile pentru bucătărie PC: pinterest.com
Decor pentru casă PC:pinterest.com
Decor pentru casă PC: pinterest.com

 

#8. Bilete la concert. Cărei femei nu i-ar plăcea o invitație la concert? Este un eveniment de care s-ar bucura cu siguranță, mai ales dacă ai norocul sa rezervi bilete la formația sau artistul ei preferat.

 

Concert TheXX PC:pinterest.com
Concert TheXX PC: pinterest.com

Sfat: Achiziţionează doar piese de calitate ce vor rezista în timp și vor fi o amintire mai mult decât frumoasă pentru persoanele dragi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente