Horoscopul dragostei pentru luna Februarie

xsds
Foto: Zodiile: Berbec, Leu PC: nazgrelle.deviantart.com

Vezi ce îți rezervă astrele în cea mai dulce lună a anului.

Berbec
În februarie 2014 te poţi aştepta la o revigorare a vieţii sentimentale. Venus, stăpâna casei cuplului Berbecului, iese din retrogradare pe 31 ianuarie 2014.Dacă în ultimele săptămâni au existat situaţii neobişnuite, blocaje sau amânări, în februarie 2014 încep să apară limpeziri şi soluţii.
Prietenii îţi pot fi de ajutor, cu un sfat, cu o mediere sau în alt fel. Participarea la viaţa socială sau la diferite activităţi de grup este, de asemeni, benefică relaţiei. Sentimentele sau mariajul Berbecului ar putea avea conexiuni cu carieră, rangul sau poziţia. În unele cazuri, se poate să fie vorba despre o izbândă profesională a partenerului/partenerei.
În ultima decadă din februarie 2014, pot să apară unele semne care prevestesc viitoare complicaţii: Marte, aflat chiar în casa cuplului Berbecului, va începe să retrogradeze la 1 martie 2014.

Taur
În privinţa relaţiilor vechi sau oficiale ale Taurului, nu par să se ivească noutăţi semnificative în februarie 2014.
Ar putea exista o oarecare ameliorare, datorată mai mult faptului că Venus, stăpâna Taurului, îşi reia mersul direct după şase săptămâni de retrogradare, ceea ce aduce o relaxare la nivel general. Şi s-ar mai putea constata o îmbunătăţire dacă lucrezi împreună cu perechea sau aveţi interese profesionale comune. În acest caz, realizările pe care le obţineţi în februarie 2014 sunt cele care destind relaţia.
Oricum, nu te aştepta la minuni! Ai răbdare şi înţelegere, fiindcă perioadă nu este chiar roză, dar poate fi depăşită cu înţelepciune şi umor. Dacă ai pe rol o relaţie nouă sau o iubire pasională, fii cu băgare de seamă ca nu cumva să aibă o influenţă nociva asupra carierei sau reputaţiei!

Zodiile: Rac, Capricorn  PC: nazgrelle.deviantart.com
Zodiile: Rac, Capricorn PC: nazgrelle.deviantart.com

Gemeni
Chiar dacă se mai întâmplă să apară câte o neînţelegere din când în când, viaţa de cuplu a Gemenilor este în general stabilă în februarie 2014. Tu şi perechea păreţi a avea preocupări destul de pragmatice, legate probabil de bani, bunuri, tranzacţii etc. Responsabilităţile se împart judicios, vă ajutaţi unul pe celălalt în treburile cotidiene. În plus, vă sprijiniţi când vine vorba de carieră sau de aspiraţiile privind statutul social.
Sexul ar putea fi însă un subiect în atenţie pentru Gemeni pe tot parcursul lunii februarie 2014, fie prin revigorarea dorinţei, fie prin frustrările pe care le-ar putea genera. Toate acestea sunt valabile cu precădere în cazul relaţiilor vechi, solide. În cazul relaţiilor noi sau al iubirilor pasionale, atmosfera lunii februarie 2014 este mai încinsă, emoţiile sunt mai puternice, reacţiile pot fi exagerate iar problemele pot fi mai frecvente sau mai acute.

Rac
Februarie 2014 este o lună importantă, ultima dintr-o serie de patru. Venus, planeta iubirii şi a parteneriatelor, a găsit de cuviinţă să zăbovească în casa cuplului Racului mult mai mult decât de obicei (5 noiembrie 2013 – 5 martie 2014), timp în care a pus şi de o retrogradare. Este clar că Venus a avut ceva de spus, că a fixat lupa asupra anumitor aspecte relaţionale sau că a vrut să-ţi prilejuiască anumite stări, anumite conştientizări. Probabil că ştii ce mesaj a vrut Venus să-ţi transmită. Dacă nu, îţi vei da seama curând. Odată cu reluarea mersului direct al lui Venus (31 ianuarie 2014), se înlătură blocaje şi întârzieri, peisajul se clarifică, apar soluţii, decizii sau alte evenimente semnificative. Viaţa de cuplu a Racilor capăta alt relief, altă dinamică. Seamănă mai mult cu ceea ce trebuie să fie.

Zodiile: Vărsător, Săgetător  PC: nazgrelle.deviantart.com
Zodiile: Vărsător, Balanță PC: nazgrelle.deviantart.com

Leu
Relaţiile Leului nu sunt simplu de gestionat în februarie 2014. Există, în mod cert, o polarizare a interesului în direcţia relaţiilor, se petrec evenimente mai speciale, însă senzaţia generală ar putea fi de neânţelegere sau de dificultate. Soarele, stăpânul Leului, se află în casa cuplului Leului, dar însoţit de Mercur, care este retrograd aproape toată luna (6-28 februarie 2014). Te poţi aştepta la neplăceri cauzate de comunicarea defectuoasă (precum exprimarea trunchiată, incompletă sau confuză şi recepţionarea parţială a mesajelor) dar şi la neatenţie, confuzie sau aprecieri eronate. Luna februarie 2014 nu este propice luării unor decizii care privesc cuplul Leului, dar poate fi foarte potrivită pentru a analiza eventualele disfuncţionalităţi. Se poate să fie repuse pe tapet subiecte delicate şi pot reapărea în actualitate personaje din trecut.

Fecioara
Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, se afla şi în februarie 2014 într-o poziţie privilegiată, din care veghează ca lucrurile să meargă bine sau, dacă se mai întâmpla câte un accident de parcurs, să-ţi furnizeze soluţii sau alternative. Şi există o tendinţă către mai bine. Odată cu reintrarea lui Venus în mers direct în casa iubirii Fecioarei, în februarie 2014 se produce o împrospătare a entuziasmului romantic şi a elanului sexual. Cresc şansele amoroase: dacă n-ai pereche, îţi poţi găsi mai uşor una, iar dacă ai… îţi mai poţi găsi una! Sau, evident, îţi poţi înfrumuseţa viaţa alături de perechea existenţa deja. Luna februarie 2014 este grozavă pentru distracţii în doi, de la petreceri şi spectacole până la vacanţe sau scurte escapade în afară localităţii.
Ultima decadă este cea mai favorabilă şi poate găzdui un eveniment fericit.

Zodiile: Fecioară, Taur PC: nazgrelle.deviantart.com
Zodiile: Fecioară, Taur PC: nazgrelle.deviantart.com

Balanța
Februarie este, poate, cea mai favorabilă luna din prima parte a anului 2014 (altă perioadă binevoitoare va mai fi prin mai-iunie 2014). Soarele şi Mercur se află în casa iubirii Balanţei. Din această poziţie, îţi impulsionează înclinaţiile romantice şi forţa sexuală şi cauta să armonizeze energiile impulsive ale lui Marte, aflat în Balanţă, şi pornirile turbulente ale lui Uranus, din casa cuplului Balanţei, pe care le modulează pozitiv, prilejuindu-ţi, astfel, multe satisfacţii în viaţă sentimentală. Pentru Balanţe, în februarie 2014 se creează ocazii propice apariţiei unui nou amor sau care aduc în atenţie o poveste mai veche. Apar declaraţii sau propuneri (indecente, dar delicioase), informaţii preţioase pentru îmbunătăţirea performanţelor erotice etc. Comunicarea şi informarea joacă un rol esenţial.
Unele aspecte ale vieţii intime pot fi supuse unei analize detaliate.

Scorpion
Începe să-ţi sufle vântul în pânze! După o lună şi jumătate de retrogradare, Venus, stăpâna casei cuplului Scorpionului, şi-a reluat mersul direct la finele lunii trecute se va mişcă din loc în februarie 2014. Neînţelegerile se lămuresc, blocajele se risipesc, ceea ce era întrerupt se poate relua. Evenimentele din această iarnă (din noiembrie încoace) încep să-şi dezvăluie sensul. Ele fac parte dintr-un tablou unitar, care are o semnificaţie anume pentru viaţa relaţională a Scorpionilor. Dacă pui totul cap la cap şi analizezi, poţi trage concluzii importante pentru fericirea viitoare. Dacă trăieşti un episod pasional sau eşti la începutul unei legături amoroase, prima parte a lunii februarie 2014 s-ar putea să fie plină de capricii sau de situaţii confuze. Ultima decadă din februarie 2014 este aducătoare de împliniri în viaţă sentimentală a Scorpionilor.

Zodiile: Pești, Scorpion  PC: nazgrelle.deviantart.com
Zodiile: Pești, Scorpion PC: nazgrelle.deviantart.com

Săgetător
Fiindcă Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, este retrograd, februarie 2014 se anunţă inconsecvent şi plin de toane. În prima parte a lunii, neînţelegerile sau dificultăţile au tangenţă cu locuinţa, părinţii sau bunurile imobiliare. Situaţia pare să fie marcată de confuzii sau neclarităţi. În anumite cazuri, se poate să fie vorba despre un sprijin promis mai demult şi care vine acum, după o întârziere semnificativă. În a doua jumătate a lui februarie 2014, comunicarea este cea care creează neajunsuri. Cel mai probabil vor fi repuse în discuţie unele subiecte mai vechi, care se cer lămurite. Tot în partea a doua a lunii sunt şanse să te revezi cu o persoană pe care nu ai văzut-o de multă vreme, sau să reiei într-un alt fel legătura cu aceasta. Nu este exclus să faci un drum în scop sentimental, dar rezultatele nu sunt prea grozave.

Capricorn
O lună foarte favorabilă cuplului, poate cea mai favorabilă din 2014! Venus, planeta dragostei şi a armoniei, şi-a reluat mersul direct în Capricorn la sfârşitul lui ianuarie, încheind o etapă de complicaţii, blocaje sau lipsă de eficientă. Venus a intrat în Capricorn la începutul lui noiembrie 2013 şi a fost retrogradă în ultima decadă din decembrie şi în ianuarie 2014. Perioada aceasta de trei luni, chiar dacă nu a fost prea comodă, trebuie să fi fost bogată în evenimente semnificative. Acum se trag concluziile, se limpezesc apele şi se porneşte cu entuziasm mai departe. Venus îţi poate oferi, în sfârşit, darurile ce-i stau în putere: iubire, distracţii, bună dispoziţie. Cu Venus alături şi cu Jupiter, Marele Benefic, situat în casa cuplului Capricornului, în februarie 2014 pentru tine nu există o singură zi a îndrăgostiţilor, ci 28!

Zodiile: Săgetător, Gemeni  PC: nazgrelle.deviantart.com
Zodiile: Săgetător, Gemeni PC: nazgrelle.deviantart.com

Vărsător
Stimulate de trecerea stăpânului casei parteneriatelor Vărsătorului chiar prin Vărsător, relaţiile sunt în prim-plan pe tot parcursul lunii februarie 2014. Ai magnetism şi putere de atracţie, captivezi, stârneşti dorinţa celorlalţi de a se apropia. Astfel, este de aşteptat să ai o viaţă sentimentală destul de activă, din care nu vor lipsi momentele fericite. Venus, planeta iubirii, rămâne într-o zonă destul de restrictiva, dar se pregăteşte să ia măsuri pentru a ieşi la lumină. Până atunci, însă, vor mai exista anumite frustrări sau măcar o stare difuză de insatisfacţie. Între plăcerile şi finanţele Vărsătorului par să existe unele conexiuni în prima parte a lui februarie 2014, dar ar fi mai prudent să nu amesteci banii şi amorul. În partea a doua a lunii se poate să revină în actualitate o relaţie mai veche sau să trebuiască să se rediscute despre aspectele sexuale ale legăturii.

Pești
Păşeşti într-o perioadă relaţională dificilă şi echivocă. Mercur, stăpânul casei parteneriatelor Peştilor, este retrograd, iar retrogradarea lui pendulează între două case, de parcă nu s-ar putea hotărî încotro s-o apuce. Situaţiile generate de această configuraţie sunt cu dus şi întors, iar stabilitatea nu este o caracteristică a lunii februarie 2014. Relaţia ar putea să treacă printr-o încercare, perechea ta s-ar putea să se îndepărteze sau să aibă ea însăşi probleme (sănătate, carieră). Nu sunt excluse nici dezamăgirile, nici relaţiile secrete, nici revenirile unor idile trecute. Partea bună a lucrurilor este că, dincolo de toate acestea, oferte există destule, iar distracţiile curg fără număr. Relaţiile de cuplu bazate pe prietenie şi complicitate sunt cele mai avantajate acum. Iubirile pasionale sunt favorizate în prima parte a lunii februarie 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente