Top știri din 31 ianuarie

IMG_6268
Foto: Portalul learning.md - primul specializat pe training online

Oamenii anului 2013, experimente, proiecte, training online, experiență în SUA și asta nu e tot ce găsești în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 31 ianuarie 2014.

#1. Alexandru „Fluturaș” Lebedev – Bloggerul anului 2013

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Alexandru Lebedev, fondatorul și reporterul #diez, a obținut premiul „Bloggerul Anului” în cadrul proiectului „Omul Anului 2013. TOP 100” realizat de revista VIP Magazin.

#2. Experiment: Cât costă hainele pe care le porți?

Cu siguranță poți cheltui o suma enormă de bani pentru a arăta ieftin și opusul este de asemenea valabil. Mai jos găsiți o galerie de poze în care unor străini de pe stradă li s-a cerut să dezvăluie adevăratul cost al ținutelor ce le poartă.

#3. TOP 100 oameni ai anului 2013 potrivit VIP Magazin

Joi, 30 ianuarie, la aniversarea de 10 ani ai VIP Magazin, revista a premiat cei mai buni oameni ai anului 2013. Cea mai tânără prezență în top este cea a Nicoletei Gavriliță (20 ani), iar cea mai vârstnică – Eleonora Romanescu (87 ani).

#4. Prima apariție publică a cuplului Filat – Gonța

Vlad Filat, liderul PLDM și jurnalista Angela Gonța s-au afișat în calitate de cuplu pentru prima dată la un eveniment public.

#5. Proiect fotografic: Chișinăul văzut pe parcursul anului 2013

Acesta e un proiect fotografic realizat de către Viorel Chihai (magistru al Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale) pe parcursul anului 2013. El a făcut poze în fiece lună din același punct, sub același unghi și de la aceeași distanță.

#6. S-a lansat platforma de instruire la distanță – learning.md

Joi, 30 ianuarie, a fost lansat portalul learning.md, primul portal specializat de training online, care reprezintă un parteneriat dintre AXA Management Consulting și WebConsulting.

#7. Alexandrina Ciorchina povestește despre experiența în cadrul programului Benjamin Franklin

Alexandrina este studentă în anul I (facultatea Finanțe), părticică din echipa Radio Moldova Tineret, un pic de voluntară, un pic de om visător și da, un pic de om foarte norocos. De altfel, ea crede că pe lângă ambiție, a ajutat-o el – norocul, să ajung în vara lui 2012 în SUA.

#8. În weekend ești așteptat la Competiția Națională Odyssey of the Mind 2014

Odyssey of the MInd este un program internaţional de creativitate pentru copii şi adolescenţi din clasele primare până în clasele de liceu. Acest program pune accentul pe soluţionarea creativă a unor probleme diverse, de la cele mecanice până la prezentările teatralizate de interpretări proprii ale operelor literare clasice.

#9. A apărut o nouă profesie la italieni – ”omul răbdător”

Cum șomajul este o problemă acerbă în Italia, spiritul întreprinzător îi determină pe unii să-și inventeze meserii. Giovani Caffaro, în vârstă de 42 de ani, s-a gândit să profite de pe urma faptului că ”birocrația e mortală în Italia” și să-și ofere serviciile de stat la diferite cozi interminabile uneori.

#10. A petrecut 11 ani împletind o pălărie și un pulover din propriul păr

O fostă profesoară din Chongqing , China, pe nume Xiang Renxian a dedicat 11 ani din viața, pentru a împleti soțului ei o pălărie și o haină soțului ei, din propriul păr. Xiang spune că părul ia început să cadă, atunci când ea avea 30 de ani. Vezi mai departe fotografiile cu noile haine ale soțului norocos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente