(foto) Chișinăul în topul orașelor în care să te distrezi înainte să mori

768
Foto: Chișinăul a intrat în topul cu cele mai tari petreceri PC: www.foto.md

Rețeaua Matador a publicat lista orașelor cu cele mai tari petreceri din lume, Chișinău a intrat în acest top, împreună cu așa orașe ca Berlin și Barcelona.

# 10 Halifax, Nova Scotia

Halifax este orașul, unde surfingul e iubit la nebunie. În plus, datorită prezenței unor universități importante, populația e mereu tânără și neliniștită.

Halifax, Nova Scotia PC: Pau Duann Photography
Halifax, Nova Scotia PC: Paul Duann Photography

# 9 Goa, India

Conform revistei Matador, Goa are un areal de plaje spectaculoase și combină India old-school cu petrecerile, dansurile și iluminațiile moderne. Dar sunt prezente și ”plaje spirituale”. Oare ce-or fi însemnând aceasta?

Plajă spirituală în Goa PC: breathdreamgo.com
Plajă spirituală în Goa PC: breathdreamgo.com

# 8 Dublin, Irlanda

Să petreci ziua Sfântului Patrick în Dublin ar fi cea mai bună alegere. Străzile umplute cu parade și pub-uri, iar cetățenii irlandezi își demonstrează mândria națiunii sale. Un simplu irlandez poate servi până la 6 cutii de Dutch Gold într-o seară liniștită de marți, în timp ce privește un film. Și o face așa, drept un exercițiu.

Celebrarea zilei Sfântului Patrick în Dublin PC: isaacs.ie
Celebrarea zilei Sfântului Patrick în Dublin PC: isaacs.ie

# 7 Chișinău, Moldova

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, în Moldova se consumă cea mai multă cantitate de alcool pe cap de locuitor, consumând în mediu 18.2 litri de tărie/persoană pe an. Și totuși, dacă vi se întâmplă să călătoriți între Odesa și București, faceți un popas la Chișinău și încercați niște vin local.

Ziua Națională a Vinului PC: paralela45.ro
Ziua Națională a Vinului PC: paralela45.ro

# 6 Buenos Aires, Argentina

În cultura acestui oraș, socializarea ocupă locul de frunte. Prin asta se înțelege că petrecerile trebuie să fie din ce în ce mai multe. Petrecerile sunt a la familia, adică, în cazul unei mari sărbători, copii la fel petrec alături de părinții săi, fără ca să fie alungați la somn.

Un dans în Buenos Aires PC: dovolenavbrazilii.cz
Un dans în Buenos Aires PC: dovolenavbrazilii.cz

# 5 București, România

Capitala României poate fi accesată ușor din toate colțurile Europei, și posedă o istorie incredibilă cu fenomene arhitecturale splendide. Cândva era cunoscut sub numele de ”Micul Paris”.

”Micul Paris” din București PC: worldalldetails.com
”Micul Paris” din București PC: worldalldetails.com

# 4 Orașul Black Rock, Nevada, SUA

Toți știu de nebunia festivalului Burning Man din Black Rock, Nevada. Corturile, costumele și drogurile deja fac parte din cultura populară.

Festivalul Burning man, Nevada PC: i.dailymail.co.uk/
Festivalul Burning man, Nevada PC: i.dailymail.co.uk/

# 3 Berlin, Germania

Cluburile niciodată nu par a fi închise. Revista Matador afirmă că ”Nu contează cât de devreme ajungi în oraș, oricum vei auzi bassurile unui track cunoscut. Vei realiza că e 8 dimineața și lumea dansează sub beat-urile unui remix extins al soundtrack-ului din Ferris Bueller. Așa e Berlinul.”

Clubul Bunker PC: guestofaguest.com
Clubul Bunker PC: guestofaguest.com

# 2 Barcelona, Spania

Acest oraș este plin de plaje, și înzestrat cu o viață de noapte uimitoare, unde poți găsi un bar, care produce sute de diferite tipuri de shot-uti pentru doar 2 Euro. Tinerii aleg să vină spre BCN (abreviera modernă pentru Barcelona), având oportunitatea să se bucure de aerul mediteranean, și să doarmă cu burta la soare.

Un club din Barcelona PC: travelpandaz.com
Un club din Barcelona PC: travelpandaz.com

# 1 Austin, Texas, SUA

Sloganul oficial al tinerilor este ”Păstrați Austinul ciudat”. În Austin locuiesc o diversitate de studenți, muzicieni, tehnicieni și oameni de afaceri. Pentru petrecăreții din acest orășel, planul urmează astfel ”Începeți de la sfârșitul de est al străzii a 6-a, și continuați spre vest, consumând alcool în atâtea locuri cât e posibil, și veți vedea unde veți ajunge.”

Viața de noapte în Austin PC: 512area.com
Viața de noapte în Austin PC: 512area.com

Sursa: Business Insider

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente