Top știri din 22 ianuarie

41
Foto: Fotografie de la petrecerea ”Voi sunteți supereroii #diez”

Oameni frumoși ce petrec, dietă ”raw food”, mesaje în metrou și ordine de onoare în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 22 ianuarie 2014.

#1. Cei mai frumoși oameni care au fost la petrecerea #diez

Portalul de știri pentru tineri diez.md și-a adunat prietenii la petrecerea ”Voi sunteți supereroii #diez.” Ne-am folosit de această ocazie pentru a înmâna premiul la concursul nostru ”Ştiri despre tine. 2013 spre 2014” și pentru a le oferi tuturor doritorilor ocazia de a socializa cu supereroii despre care scriem articole în fiecare zi.

#2. Situație critică în centrul Kievului: tancuri și cocktailuri Molotov

Centrul Kievului a luat foc, sunt folosite cocktailuri, de asemenea și tancuri. Pe acoperișuri sunt lunetiști. Forțele speciale încearcă să elibereze Piața Independenței.

#3. 29 lucruri bune și rele descoperite despre moldoveni în 2013

Magenta Consulting a publicat o listă cu 29 lucruri care le-au descoperit despre moldoveni prin studiile care le-au făcut în 2013. Vedeți mai jos concluziile trase de către specialiști.

#4. Aliona Petrovici: ”De când urmez dieta Raw Food, sunt mai energică”

Aliona Petrovici este unul din puținii oameni din Moldova care urmează calea grea a dietei vegane de mâncare crudă. #diez a întrebat-o cum se descurcă și de ce a ales această cale.

#5. Mesaje inventive și nostime în metroul din Anglia

Metroul londonez, The Tube, este primul şi cel mai lung din lume, cel mai costisitor, mai puţin precis dar probabil cel mai amuzant.

#6. Modele de mănuși recomandate pentru iarna 2014

Mănuşile îţi completează ţinuta din sezonul rece, te protejează şi dau o notă de eleganță. Creatorii de modă stabilesc tendinţe clare în privinţa acestor accesorii. Anul acesta ca și în cei precedenți se poartă mănușile din piele naturală și ecologice în culori contrastante și cu bijuteriile peste ele.

#7. Street Style la Săptămâna Modei de la Paris

În aceste zile în Capitala Franței are loc Săptămâna Modei – o sursă inepuizabilă de inspirație vestimentară.

#8. Actorului Mihai Curagău i-a fost conferit Ordinul Republicii

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat astăzi, 22 ianuarie, un decret privind conferirea „Ordinului Republicii” domnului Mihail Curagău, actor la Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale”.

#9. Noi oportunități pentru elevi în cadrul unui târg specializat

Pe data de 23 ianuarie, în incinta Bibliotecii Municipale B.P.Hașdeu, va avea loc evenimentul „Târgul de Oportunități pentru Elevi” organizat de către AIESEC Chișinău cu scopul de a informa viitorii absolvenți ai liceelor despre oportunitățile de dezvoltare personală și profesională.

#10. Deputații Partidului Liberal vor fi decorați cu Ordinul “Steaua României”

Joi, 23 ianuarie 2013, la Bucureşti, va avea loc ceremonia de decorare oficială de către Preşedintele României, Traian Băsescu, a deputaţilor liberali – Valeriu Munteanu, Corina Fusu, Boris Vieru şi Gheorghe Brega.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente