Concursul de povestiri scurte Bristol 2014

BSSP-Cover-Portfolio_800
Foto: PC: planetmithi.com

Concursul de povestiri scurte Bristol 2014 este o competiție internațională, deschisă tuturor celor interesați în a fi publicați într-o antologie anuală.

Competiția Bristol are loc deja pentru al 7-lea an, și a devenit cel mai prestigios concurs de povestiri din Regatul Unit al Marii Britanii. Vor fi selectate 20 de istorioare, din care va fi ales câștigătorul.

Acesta din urmă va primi un premiu în valoare de £1,000, iar ceilalți 19 participanți, care de vor fi publicați în antologie, vor primi câte cele puțin £100. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în luna octombrie, când și va fi anunțat câștigătorul și va fi publicat Volumul 7 al Antologiei Bristol.

Deadline-ul e pe 30 aprilie, 2014. Textul va avea maximum 4.000 de cuvinte (fără titlu). Istorioarele pot fi scrise pe orice temă și subiect, și sunt binevenite orice stil: versuri, Science-Fiction, Fantasy, istorioară pentru copii, etc. Vârsta potențialilor participanți trebuie să fie peste 16 ani până la data de 30 aprilie 2014.

Nu există restricții geografice, Competiția Bristol este deschisă pentru toți. Însă toate istorioarele trebuie să fie scrise în limba engleză. Taxa de achitare este de £8.

Pentru detalii, verificați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente