Un tânăr, victimă a accidentului de la Vatra, se află în comă

acident-1
Foto: PC: Moldova.org

Unul dintre răniţii în accidentul de aseară de lângă Vatra este indus în comă după o intervenţie chirurgicală pe creier. La Urgenţă rămân internaţi alţi doi accidentaţi.

Reamintim că în seara zilei de ieri, 14 ianuarie, două maşini s-au ciocnit frontal pe traseul Chişinău-Ungheni, după ce una dintre ele a intrat pe contrasens.

Şeful serviciului de presă al Direcţiei Poliţie a municipiului Chişinău, Adrian Jovmir, a declarat pentru IPN că în accident au murit toţi ocupanții mașinii intrate pe contrasens şi un pasager din maşina lovită frontal, în total 7 oameni. Printre victime sunt membrii unei familii din Chişinău – șoferul, în vârstă de 31 de ani, soţia acestuia, de 22 de ani, şi două fetiţe ale lor, una de un an şi două luni şi cealaltă de două luni. Alţi doi pasageri din automobilul intrat pe contrasens, decedați pe loc, este un adolescent de 15 ani şi o tânără de 18 ani, ambii din satul Ţibirica, raionul Călăraşi.

Secretarul Primăriei satului Ţibirica, Ion Mâţă, a precizat că tânără decedată era soră cu femeia de 22 de ani, mama celor două fetiţe, iar adolescentul – nepotul de pe sora mai mare.

Cea de-a şaptea victimă, un adolescent de 16 ani din maşina lovită frontal, a murit în această dimineaţă la spital. Şeful Departamentului de Urgenţă, Ciprian Gherasim, a spus că unul dintre răniţii aduşi la Urgenţă a refuzat spitalizarea, unul a fost operat pe creier şi este în comă indusă. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire. La Urgenţă sunt internaţi alţi doi tineri din maşina lovită frontal, unul în secţia traumatologie şi altul la neurochirurgie. Medicii nu au date care dintre ei este şoferul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente