Au apărut primii pantofi din colecția creată de Sarah Jessica Parker

c
Foto: Colaj fashionista.com

În luna septembrie, în lumea modei, au apărut informații că actrița Sarah Jessica Parker (SJP), a devenit designer, și s-a apucat de propria colecție de pantofi. Imaginile cu viitoarele capodopere erau sub un strict embargo, dar în schimb se cunoștea prețul unei perechi, de la 150 la 400 de dolari. Iată că în sfârșit SJP își scoate creațiile în lumea mare.

După aproape patru luni, a apărut prima imagine! Conform site-ului Racked aceasta a fost tipărită în numărul din februarie a revistei ”Lucky.” Pantofii poartă denumirea ”Diana” și sunt de culoare neagră, din piele de brevete, cu o curea subțire pe centru și o cataramă mică, aurie. Un model simplu și elegant care cu siguranță va înghesui doamnele și domnișoarele la ghișeurile magazinelor Nordstrom la sfârșitul lunii ianuarie, curent, când aceștia vor apărea în vânzare.

2014-1-carrie-bradshaw-shoes
Imagine cu pantofii ”Diana” din revista ”Lucky”. PC: racked.com

Dar actrița nu a scăpat și de critici aduse la design-ul pantofilor. Fashionista scrie că ”Diana” semnată de SJP seamănă leit cu pantofii ”Mary Jane,” care apar în unul din episoadele ”Sex and the City,” creați de designer-ul spaniol Manolo Blahnik. Probabil Sarah Jessica Parker a hotărât să creeze o variantă mai accesibilă a acestora. Voi ce spuneți?

 

Sursa: Fashionista

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente