(foto) Cel mai bine îmbrăcate vedete în 2013

pagehghjg
Foto: Jennifer Lawrence,Naomi Watts, Nicole Kidman PC: Elle.ro

Acestea sunt vedetele ale căror ţinute le-am admirat în acest an şi care au cucerit prin eleganță şi stil.

#1. Naomi Watts, într-o ţinută Armani Prive
Rochia metalică pe care a purtat-o Naomi Watts la Oscaruri a întors toate privirile. Să fi fost strălucirea ei, să fi fost croiala de vină, sau felul în care Naomi a arătat toată seara? Aproape un an mai târziu, tot nu ne este clar, dar trecem faptul că nu putem să ne dăm seama ce a funcţionat atât de bine în ţinuta lui Watts la categoria puncte în plus.

Naomi Watts poartă Armani Prive PC:elle.ro
Naomi Watts poartă Armani Prive PC: elle.ro

#2. Jennifer Lawrence, într-o ţinută Dior
Jennifer şi-a câştigat Oscarul (pe merit) îmbrăcată într-un Dior Couture care va intra în istorie drept rochia în care s-a împiedicat actriţă pe scări când se ducea să îşi primească trofeul. Nu doar că a fost seara ei, dar rochia, premiul şi felul atât de elegant şi de nonşalant în care şi-a revenit după incident o fac pe Jennifer Lawrence câştigătoare la această categorie.

Jennifer Lawrence, într-o ţinută Dior PC:elle.ro
Jennifer Lawrence, într-o ţinută Dior PC: elle.ro

#3. Nicole Kidman, într-o ţinută Dior

Când îi reuşeşte, lui Nicole Kidman îi reuşeşte foarte bine. Iar rochia Dior pe care a purtat-o la Cannes este fără doar şi poate o reuşită de proporţii. Sigur că trebuie să ai 1.80m şi să arăţi ca o zeiţă ca să porţi cu succes această rochie couture, dar cine stă să se mai uite la astfel de detalii?

Nicole Kidman, într-o ţinută Dior PC:elle.ro
Nicole Kidman, într-o ţinută Dior PC: elle.ro

#4. Lupita Nyong’O, într-o ţinută Prada
Filmul pe care îl promovează Lupita la Toronto Film Festival este ”12 Years a Slave”, peliculă cu cele mai mari şanse, până acum, la Oscaruri. Dar ce ne interesează pe noi de fapt este rochia Prada care îi stă de minune. Şi ne mai place că nu este nici prima şi nici ultima ţinută foarte reuşită pe care a purtat-o Lupita în turneul de promovare.

Lupita Nyong'O , într-o ţinută Prada PC:elle.ro
Lupita Nyong’O, într-o ţinută Prada PC: elle.ro

#5. Lucy Liu, într-o ţinută Carolina Herrera
Imediat după Globurile de Aur de anul acesta nu ne dădeam în vânt după rochia Carolina Herrera aleasă de Lucy Liu. Între timp, ne-am schimbat părerea, şi o aplaudăm pe Lucy pentru curajul de a fi ales ceva diferit. Ne-am săturat de rochii negre, transparente, pe covorul roşu.

Lucy Liu, într-o ţinută Carolina Herrera PC:elle.ro
Lucy Liu, într-o ţinută Carolina Herrera PC: elle.ro

#6. Zoe Saldana, într-o ţinută Valentino
La premiera de la Cannes a filmului ”Star Trek: Into The Darkness”, actriţa cunoscută pentru alegerile ei curajoase ne-a uimit cu o rochie cuminte de la Valentino. Asta nu înseamnă că ne-a displăcut ţinuta ei, dimpotrivă! Zoe ne-a arătat doar că poate să arate la fel de bine fie că îşi asumă sau nu riscuri.

Zoe Saldana-cea mai bine îmbrăcată actriță de la Hollywood, într-o ţinută Valentino PC:elle.ro
Zoe Saldana, cea mai bine îmbrăcată actriță de la Hollywood, într-o ţinută Valentino PC: elle.ro

#7. Angelina Jolie, într-o ţinută Ralph & Russo
Chiar dacă alegerile ei vestimentare sunt în mod normal monocrome şi relativ plictisitoare, nu putem să îi cerem Angelinei să fie şi un reper de stil atunci când păşeşte pe covorul roşu. Trebuie să ne mulţumim ştiind că încearcă să salveze lumea, că ne-a arătat tuturor că are curaj atunci când a decis să facă o dublă mastectomie şi că e una dintre cele mai frumoase femei din lume. Dar nici nu putem să nu remarcăm cât de bine îi vine ţinuta semnată Ralph & Russo pe care a purtat-o la Berlin.

Angelina Jolie, într-o ţinută Ralph & Russo PC:elle.ro
Angelina Jolie, într-o ţinută Ralph & Russo PC:elle.ro

#8 Marion Cotillard, într-o ţinută Dior
Ca şi Jennifer Lawrence, Marion şi-a petrecut anul îmbrăcată în Dior. Ceea ce nu pare să fie cel mai rău lucru din lume. Numai că, spre deosebire de Jennifer, Marion pare să fi primit variantele mai bune. Sau poate nonşalanta ei tipic franţuzească e de vină pentru felul în care îi vin toate ţinutele alese.

Marion Cotillard, într-o ţinută Dior PC:elle.ro
Marion Cotillard, într-o ţinută Dior PC:elle.ro

Sursa: elle.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente