Campania de caritate de la ASEM: ”Tu + 1 Leu + Un Zâmbet = Un copil fericit”

senat
Foto: Posterul campaniei de la ASEM

Senatul Studențesc de la ASEM așteaptă doritorii de a ajuta pe cineva până pe 23 decembrie la Academia de Studii Economice din Moldova, str. Bănulescu Bodoni, 61, bl.A, et.1 ,aud.102, pentru a aduce donații.

Andrei Nistor, unul din organizatori ne-a spus:

”E uşor a spune cuvinte frumoase şi de a face  promisiuni măreţe după care să fie uitate ca şi cum n-ar fi existat vreodată sau că ar fi fantezii bolnave ale omului de rând. De aceea apreciem faptul că se găsesc pe lumea aceasta şi oameni cu suflet mare. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Senatul Studenţesc al ASEM şi-a propus organizarea unei acţiuni de caritate pentru a aduce zâmbetul pe chipurile celor care merită mai mult ca oricine şi anume pe chipurile copilaşilor cu dizabilități din orfelinatul din Tocuz.

Pentru ca cei 250 copii să simtă magia sărbătorilor de iarnă, membrii Senatului Studenţesc au pregătit un program artistic şi desigur, surpriza cea mare pentru copilaşi, dăruirea cadourilor care vor include: hăinuţe, încălţăminte, cărţi, jucării, dulciuri, şi alte bunuri.

Denumirea Caravanei de Crăciun de anul acesta este ”Tu+1 Leu+Un Zâmbet=Un copil fericit”,astfel,venim cu un apel la cei care doresc să contribuie cu orice donaţie ca să facă aceşti copii împliniţi şi cu adevărat Fericiţi, sunt aşteptaţi până pe data de 23 decembrie la Academia de Studii Economice din Moldova, str.Bănulescu Bodoni,61,bl.A,et.1 ,aud.102 (Senatul Studenţesc).”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente